Barbati bine platiti

In „Click”, gasim azi un top al celor mai bine platiti barbati din lumea televiziunii. Se pare ca nu doar nurii femeilor aduc castiguri fabuloase, ci si farmecele masculine.

In varful clasamentul, se afla Stefan Banica Jr., cu o suma de 30 000 de euro pentru fiecare editie a emisiunii „Dansez pentru tine”, difuzata de PRO TV. Cantaretul castiga pe minut cam un salariu minim pe economie, adica 125 de euro. Asadar, saracia si disperarea unora aduc conturi grase altora.

Citeste si:  Horoscopul lunii martie

Dan Negru se plaseaza pe pozitia secunda. Emisiunile de prost-gust a caror gazda a fost vreme de ani de zile, programe ce promovau acerb incultura si mitocania, l-au adus in postura de a castiga 25 000 pe luna, plus procente din sumele incasate din sms-urile pe care telespectatorii lipsiti de discernamant le trimit in timpul programelor prezentate de el. In prezent, modereaza emisiunea „Te pui cu blondele?”.

Citeste si:  Vulcanii noroiosi

Mutu, aflat pe pozitia a treia, este un nou venit in lumea televiziunii. Cei de la Kanal D i-au pus in cont suma de 600000 de euro pentru primele 6 luni de difuzare a reality-show-ului „Il Fenomeno”, bani investiti de acesta, se pare, in clubul Pacha.

Catalin Maruta, achizitia recenta a postului PRO TV primeste 15 000 de euro lunar. Ce face cu acesti bani? Si-a achizitionat o vila la Cernica, care a costat 200 000 de euro.

Citeste si:  Secretele oamenilor organizati

Sa va mai intreb cat castigati voi pe minut? Sau ne pierdem in multe zecimale dupa 0?


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.