Basme de… marit sanii

Sunt asa de amuzante insistentele vedetelor, modul in care incearca sa convinga pe toata lumea ca bisturiul nu a avut nicio contributie la bustul generos ivit peste noapte. Dar si mai amuzante sunt explicatiile lor.

In „Cancan” ni se spune azi ca sanii Cristinei Rus au crescut ca urmare a consumului de anticonceptionale. Medicii sustin ca acestea nici macar nu mai duc la cresteri de greutate. Am fi curiosi sa auzim parerea lor cu privire la evolutia marimii sutienului. Dar, daca lucrurile stau asa cum sustine cantareata, atunci intr-adevar medicina face miracole. Poate ca si de la banala aspirina ne putem trezi cu un bust generos.

Citeste si:  JOE COCKER concerteaza la Bucuresti in vara aceasta!

Cristina Rus nu este insa singura care sustine ca minunile apar la tot pasul. Si Ana Lesko, Andreea Balan si fetele de la Bambi continua sa creada intr-un Mos Craciun ciudat care apare de te miri unde si le „augmenteaza” sanii.

Surorile Tanase sustin ca ouale de prepelita au fost cele care au jucat rolul de bagheta magica. Sa te mai indoiesti de eficacitatea remediilor naturiste…

Citeste si:  Mancare si mare: Iliria albanezilor

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.