Bataie crunta intre Marian Ralea si Mircea Diaconu in comedia “Cuscrii”, din 24 octombrie la cinema

Marian Ralea revine pe marile ecrane in Cuscrii, cea mai noua comedie romaneasca, de pe 24 octombrie in cinematografele din toata tara.

Marian Ralea este Ionel Ungureanu, tatal lui Ionut, un om simplu, cu istorie si temeri. Incearca sa faca fata intalnirii de dragul baiatului, dar cand lucrurile incep si o ia razna, nu-i ramane decat sa reactioneze. Sau sa fuga.

”Lumea vrea comedie si comedii. Cu cat este jucata mai serios, cu atat comedia este mai adevarata. A fost o experienta extraordinara pentru ca am avut ocazia de a ne intalni cu Radu Potcoava, cu o echipa de scenaristi tineri care sunt si actori, ca si noi, si cand joci alaturi de Luminita Gheorghiu, Gabriela Popescu, Ioana Blaj si Paul Ipate, totul este de la sine inteles ca va functiona in aceasta comedie.
A fost un film facut intr-o luna de vara, un film care ne-a facut placere sa-l cream si care parca s-a filmat de la sine.”
, spune Marian Ralea.

Citeste si:  Unde mergem in weekend? 26, 27, 28 octombrie

Poate cea mai dificila secventa pentru Marian Ralea a fost cea in care se afla in conflict direct cu Mircea Diaconu, socrul “terorist”. “Cand il ai ca partener pe Mircea Diaconu, esti obligat sa te ridici cel putin la nivelul talentului dansului”.

Din 24 octombrie in cinematografele din toata tara, comedia Cuscrii, regizata de Radu Potcoava, ii aduce pe marile ecrane pe Luminita Gheorghiu, Mircea Diaconu, Marian Ralea, Gabriela Popescu, Ioana Blaj si Paul Ipate.

Citeste si:  Cantarete de folclor tatuate

Ionut si Mariana se vor casatori curand. E timpul ca familiile lor sa se intalneasca si sa puna la cale fericitul eveniment. Cuscrii par sa se inteleaga perfect: ii uneste pasiunea pentru telenovele, lux, muzica romaneasca a anilor ’80 si tuica. Mai ales tuica.

Pe masura ce sticlele se golesc, neintelegerile incep sa apara. Trei cupluri, trei viziuni asupra nuntii: fast si opulenta (cu porumbei albi, Holograf si Fuego), nunta traditionala (cu lautari si cort), sau una tinereasca? Optiuni diferite, tabere diferite. Nimeni nu cedeaza.

Citeste si:  Zodiile si maidanezii

Mai mult, cei doi cuscri isi amintesc ca s-au mai intalnit odata, acum 25 de ani. Erau in tabere diferite. Acum, ca prin minune, viata i-a adus din nou fata in fata. Urmeaza Marea Confruntare.

E nevoie de o minune ca aceasta nunta sa mai aiba loc…

Cuscrii, cea mai noua comedie a toamnei intra in cinematografele din toata tara de pe 24 octombrie.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.