Beautiful to Use de la Nokia

Nokia a lansat de curand trei telefoane nou-noute, inteligente, aratoase si, dupa cum spune producatorul, „frumos de folosit”. Seria Beautiful to Use contine terminale menite sa imbine placutul cu utilul, adica design-ul elegant si atragator cu cele mai avansate functii.

Noutatea pe care o aduce seria „Beautiful to Use” este ecranul touch sensitive. Prin doua apasari consecutive, rapide se opreste alarma, se resping apelurile si se aprinde ecranul pentru a vedea ora, mesajele sau apelurile pierdute.

Nokia 6600 Fold se deschide foarte usor, cu o singura mana. Este de ajuns o apasare de buton si clapeta se deschide. Aceasta nu e o noutate. Partea interesanta este amortizorul care face ca clapeta sa se miste lent, pentru a nu uza foarte tare mecanismul de deschidere – inchidere. Ecranul principal OLED, de 2.13 inch afiseaza pana la 16 milioane de culori, iar camera de 2MP este dotata cu blitz dual-LED. Tehnologia 3G permite accesul la intenet si schimbul de imagini si filme.

Citeste si:  Targul cu povesti la Muzeul Taranului

Cealalta varianta a lui 6600, cu cei 90 mm lungime ai sai, este unul din cele mai mici slider-e produse de Nokia. Carcasa lucioasa si neteda, impreuna cu butonul central din aluminiu alcatuiesc un design compact, elegant si simplu in acelasi timp. Camera de 3.2 MP, dotata cu blitz cu LED dublu poate surprinde imagini si filme pe care pe care le poti apoi admira pe ecranul TFT de 2.2 inch si 16 milioane de culori sau trimite catre calculator, internet sau alte terminale mobile.

Citeste si:  Targul iconarilor si al mesterilor cruceri 13 – 15 septembrie 2013, MTR

Putin mai mare, dar la fel de frumos, 3600 Slide este primul telefon Nokia cu tehnologie de anulare a zgomotului de fundal. Camera de 3.2 MP este dotata cu autofocus si blitz in doua LED-uri, iar pozele si filmele facute pot fi admirate si pe ecranul televizorului datorita functiei TV-out.

Toate cele trei telefoane au o camera secundara VGA pentru apeluri video prin 3G, port USB pentru conectarea la calculator, slot de card microSD, radio FM si player audio. In plus, ele vin cu Nokia Maps preinstalat, soft-ul de navigatie care contine hartile tarilor din Europa. Nokia 6600 Fold, 6600 Slide si 3600 Slide au fost gandite pentru piata europeana si vor ajunge si in Romania anul acesta, in al treilea trimestru, la preturi care variaza intre 300 si 400 de euro.

Citeste si:  Incepeti Anul Nou cu speranta!

Desi se pare ca Nokia a reusit in ceea ce si-a propus cu seria Beautiful to Use, creand telefoane inteligente si frumoase, nimeni nu intelege de ce a trebuit sa recicleze numele.
Nokia 6600 si 3600 exista deja de cativa ani si nu au nimic in comun cu cele trei modele noi. Oare cei de la Nokia prevad ca vor reusi sa epuizeze toate combinatiile posibile de cifre?


Un comentariu
  1. super faine ce sa zic…decit ca as vrea si eu unul.Stiti si voi vorba ca sunt nokia si alte tipuri de telefoane,deci nokia e cel mai tare.dar oare cit costa.in rest numai de bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.