Berbecilor le-ar placea sa fi fost Scorpioni. Vezi ce viseaza si celelalte zodii

Horoscop Berbec
Orgolios si narcisit, Berbecul n-ar recunoaste in ruptul capului ca ar fi vrut sa se fi nascut in alt semn zodiacal. Din cand in cand insa, cand se incurca in propriile sfori si observa ca s-au apucat de mai multe lucruri decat pot vreodata duce la bun sfarsit, Berbecii isi doresc sa se fi fost intr-o zodie mai rezistenta fizic si psihic: Taur sau Scorpion.

Horoscop Taur
Cand esti incapatant, poti obtine ceea ce-ti doresti, iar Taurul stie asta. Asa incat in general se va multumi cu viata sa si va fi mandru sa fie Taur. Ce-i va lipsi totusi este recunoasterea meritelor. Se va simti nedreptatit de ceilalti si isi va dori sa se fi nascut sub un semn mai charismatic, mai aventuros si cu mai mare forta asupra celor din jur, precum Scorpionul sau Leul.

Horoscop Gemeni
Dotati cu dubla personalitate, Gemenii pot ajunge sa se invidieze pe ei insisi, in diverse momente si ipostaze, reale sau imaginare. Tentati sa dea vina pe restul lumii si sa denatureze realitatea, le va fi greu sa simta invidia. Cand o vor face, totusi, dorindu-si sa se fi nascut intr-o alta zi a anului, isi vor dori fie stralucirea Leului, fie misterul nedeslusit al Racului.

Horoscop Rac
Semn influentat de Luna, Racii reprezinta tot ce are zodiacul mai ascuns, mai enigmatic, mai sentimental. Insa, asa cum in traditia populara Luna alearga dupa Soare fara a reusi sa-l prinda, undeva in sinea lor Racii ar vrea sa se fi nascut sub protectia Soarelui – adica sa fi fost Lei.

Citeste si:  Tombola de weekend

Horoscop Leu
Desigur, daca ar avea posibilitatea de a se naste de 100 de ori, un Leu ar alege sa se nasca tot Leu. Si daca ar putea sa-si aleaga ascendentul, probabil ca tot Leu ar vrea sa fie si acesta. Daca, doar de dragul ipoteticului, ar fi obligati sa faca un exercitiu de imaginatie si sa spuna in ce zodie ar fi preferat sa se nasca daca n-ar fi existat zodia Leului, nativii vor ramane fideli semnului de foc si vor alege protectia celei mai mari planete din sistem, Jupiter. Pe romaneste: isi vor dori independenta si eleganta Sagetatorului.

Horoscop Fecioara
Un semn al zodiacului care isi accepta cu inima impacata defectele, fire deschisa, Fecioara si-ar „vinde” cel mai usor zodia – dupa vesnic nemultumitul Varsator, desigur. Ar face-o fie pentru ca ar dori ca meticulozitatea si dragostea pentru camin sa nu fie atat de sufocante – caz in care ar alege sa fie Tauri, fie pentru ca li se pare ca sunt prea obsedate de detalii si lipsite de imaginatie – caz in care ar vrea sa fie Sagatetori.

Citeste si:  Conceptul de munca pe proiect / project based activities

Horoscop Balanta
Balantelor le e greu sa aleaga intre cafea si ceai, daramite intre cele 12 semne ale zodiacului! Dar sa presupunem ca, dupa ce ar face sute de calcule, ar ajunge la o concluzie, aceasta n-ar putea fi decat una singura: Leul, cel mai puternic dintre semnele zodiacului. Planul B ar fi o zodie care sa pastreze intelepciunea si apetenta pentru analiza, dar cu mai mult simt de aventura: Sagetatorul.

Horoscop Scorpion
Autosuficient si mereu capabil sa gaseasca un motiv de lauda, Scorpionul e cu siguranta printre zodiile care nu si-ar schimba semnul nativ cu una, cu doua. Si nici nu e de mirare, doar e zodia liderilor, a sefilor, a politicienilor! Sa presupunem totusi ca intr-o zi s-ar da o lege care ar interzice sa fii scorpion. Desi invidiaza leii pentru succes, nu ar alege aceasta zodie din dispret pentru incapacitatea de a face jocuri de culise. Drept pentru care Scorpionii ar alege sa-si recapete forta devenind fie Pesti, fie Berbeci.

Horoscop Sagetator
Sagetatorilor le extrem de draga libertatea si independenta, insa din cauza inconstantei in a face lucrurile se pomenesc adesea ca au piedut exact ce le era mai drag si ca sunt prinsi in capcane pe care si le-au construit ei insisi. Din aceasta cauza, daca ar fi pe alese, ar alege o zodie care isi urmeaza visele cu mai multa incapatanare: Taur sau Rac.

Horoscop Capricorn
Rezistenta si eficacitatea capricornului sunt invidiate de toata lumea si, cu toate astea, nimeni n-ar vrea sa fie capricorn. De ce? Pentru ca nu e o zodie care stie sa se faca invidiata, esuand in a-si prezenta succesul, fie din modestie si discretie, fie dimpotriva, din exces de zel si laudarosenie. Daca ar alege o alta zodie, capricornii ar vrea sa poata profita mai mult de pe urma muncii lor si ar alege sa fie Gemeni sau Fecioare.

Citeste si:  Mingea Waboba - zguduuieee apeeleee!

Horoscop Varsator
Daca s-ar vinde undeva zodii, cele mai multe dintre persoanele care ar sta la coada pentru a-si cumpara una noua ar fi varsatorii. Cu siguranta n-ar putea face schimb cu nimeni, pentru ca, dupa cum ati observat, nimeni n-ar vrea sa cumpere zodia Varsatorului… Ceea ce e nedrept, intrucat, in spatele atitudinii lor anarhice si mereu nemultumite, nativii acestei zodii sunt persoane foarte sufletiste. De fapt, Varsatorii se considera victime ale propriei lor bunatati, iar daca ar putea schimba zodia, ar deveni mult mai egoisti: Berbeci sau Fecioare.

Horoscop Pesti
In general, pestii reusesc sa ajunga acolo unde isi propun, insa o vor face urmand cel mai lung drum cu putina. Si, pe drum, e imposibil sa nu aiba parte de dezamagiri si deceptii. Coarda lor sensibila aici este: daca ar vrea sa fie o alta zodie, ar vrea sa fie imuni la tradari: Tauri sau Gemeni.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.