Biletele din fata scenei la Massive Attack s-au epuizat

Biletele din faÅ£a scenei pentru concertul trupei britanice Massive Attack, care va avea loc sâmbătă, pe stadionul de atletism din cadrul Complexului Sportiv „Iolanda BalaÅŸ”, s-au epuizat, potrivit unui comunicat din partea organizatorilor.

Pentru primul concert Massive Attack în România, al doilea eveniment din cadrul platformei Beck’sperience, în acest moment mai sunt disponibile la punctele de vânzare doar bilete în sectorul B al gazonului. Biletele costă 80 de lei ÅŸi se găsesc în reÅ£eaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Hard Rock Café si online la www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro si www.blt.ro.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 18-24 martie

Accesul în incinta stadionului se va face de la ora 18.30 prin strada Primo Nebiolo. Concertul va debuta la ora 20.00 cu prestaţia solistei Martina Topley Bird, urmând ca după aceea să urce pe scenă Massive Attack.

Britanicii pregătesc un concert de zile mari la Bucureşti. Spectacolul lor live cu vizualuri realizate de United Visual Artists a atras până acum atenţia fanilor din întreaga Europă, unde Massive Attack susţin un turneu de promovare a viitorului lor album, programat să apară la începutul lui 2009. Fanii din România vor avea ocazia să asculte o mare parte dintre melodiile care vor fi incluse pe noul album..

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cum suporti celebritatea

Massive Attack este una din cele mai inovatoare ÅŸi influente trupe ale generaÅ£iei lor: sound-ul lor hipnotic – o fuziune senzuală ÅŸi cinematică de ritmuri hip-hop, electro, soul, dub ÅŸi sampling-uri bine alese – a dat tonul multor tendinÅ£e, deschizînd drumul pentru artiÅŸti ca Portishead, U.N.K.L.E., Morcheeba sau Tricky, el însuÅŸi un „absolvent” al „academiei” Massive Attack.

Citeste si:  "Ti amo" – "Cele doua cuvinte" in italiana

Trupa britanică a lansat patru albume de studio, două coloane sonore pentru film, un album de remixuri ÅŸi o colecÅ£ie Greatest Hits ÅŸi au lucrat de-a lungul timpul cu artiÅŸti din zone muzicale diferite, de la Sinéad O’Connor ÅŸi Madonna la artistul raggae Horace Andy.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.