Biletele pentru concertul Madonnei la BucureÅŸti, cele mai ieftine din turneul artistei

Biletele pentru concertul Madonnei la BucureÅŸti sunt cele mai ieftine din calendarul ce completează turneul „Sticky & Sweet Tour”, cu preÅ£uri începând de la 120 de lei (aproximativ 28 de euro), faţă de 50 de euro (Budapesta) ÅŸi 90 de euro (Ljubljana).

Concertul Madonnei, care avea loc în parcul Izvor din Bucureşti, pe 26 august, va putea fi văzut, în schimbul, sumei de 120 de lei, din zona gazon B. Celelalte categorii de biletele costă 160 de lei (gazon A), 600 de lei (zona gold bar) şi 800 de lei (tribuna VIP). Organizatorii estimează că la concert vor asista între 60.000 şi 70.000 de persoane.

Citeste si:  Madagascar, insula animalelor nemaivazute

Prin comparaÅ£ie, cel mai ieftin bilet la concertul Madonnei la Budapesta va costa 15.000 de forinÅ£i (aproximativ 50 de euro), iar pentru cel din capitala Sloveniei, Ljubljana – 90 de euro.

Până la această oră, au fost deja rezervate trei sferturi dintre biletele pre-sale puse la dispoziţie de sponsorul principal, Vodafone România, clienţilor săi. Restul de bilete vor putea fi cumpărate, începând cu 3 martie, din magazinele Diverta şi de pe site-ul myticket.ro.

Citeste si:  Fii organizata

Concertul Madonnei din BucureÅŸti a fost inclus în calendarul care completează turneul mondial „Sticky & Sweet Tour”, considerat cel mai bine vândut turneu muzical din istorie al unui artist solo, alături de oraÅŸe precum Budapesta, Belgrad, Sofia sau Tallin.

Pentru evenimentul de la Bucureşti, vor fi necesare şapte zile pentru amenajarea spaţiului de concert şi trei zile pentru dezafectarea lui. Scena, care va cântări aproximativ 100 de tone, va fi alcătuită din două module ce necesită o suprafaţă de amplasare de 5.000 de metri pătraţi.

Citeste si:  Apa Nova Bucuresti a umplut inimile indragostitilor de Valentine's Day

Deocamdată, singura cerinţă specială a cântăreţei a fost amenajarea unui loc de joacă pentru copiii ei.

Invitatul special al concertului Madonnei va fi DJ-ul Paul Oakenfold, artistul care deschide toate show-urile din cadrul turneului „Sticky & Sweet”.

Madonna, pe numele real Madonna Louise Ciccone, a debutat în 1982 şi a vândut în carieră peste 200 de milioane de discuri în toată lumea.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.