Body Mind Spirit Festival: 27-29 martie, Sala Palatului

Revista Body Mind Spirit Magazine si MH Media Solution au placerea de a va invita intre 27 si 29 martie la Sala Palatului din Bucuresti pentru cea de-a treia editie a Festivalului Body Mind Spirit!

Body Mind Spirit Festival  este o manifestare complexa dedicata unui stil de viata, in care calitatea vietii se celebreaza pe toate cele trei planuri: trup, minte si suflet!

Intr-o lume grabita si aglomerata noi va pregatim in fiecare an o oaza de frumusete, sanatate, seninatate si bucurie de a trai! Atmosfera este reconfortanta, placuta, vesela, invitand la aplecare spre interior, autocunoastere, reflectie si emotie estetica.
Vrei sa cumperi cadouri speciale pentru tine si pentru cei dragi tie? Cauti solutii naturiste pentru sanatatea ta si a familiei tale? Esti interesat de terapii si  ingrijire corporala? Vrei un ghid pentru relatii? Dezvoltarea personala este tinta ta? Cauti pacea interioara? Sau pur si simplu vrei sa te distrezi cu prietenii?

Citeste si:  Se lanseaza JUNIOR EXPO !

Aici gasesti tot ce-ti doresti !

        Rasfata-ti trupul !
Vezi, incearca si cumpara sute de produse si servicii din domeniul medicinei complementare, infrumusetarii faciale si corporale, masajului, articolelor sportive, publicatiilor dedicate dezvoltarii personale, produselor naturiste, decoratiunilor sau a bijuteriilor exotice.

        Dezvolta-ti orizonturile !
Stiai ca pe parcursul celor 3 zile dedicate Festivalului se deruleaza peste 40 de seminarii gratuite? Tematica acestora este foarte variata, pornind de la intelegerea in cuplu, prevenirea amanarii, dezvoltarea increderii in sine, atingerea obiectivelor si pana la pierderea din greutate, comunicare armonioasa sau parenting. Daca esti interesat de ultimele noutati si tehnici privind o viata sanatoasa si fericita, le poti gasi aici, la Festival.

Citeste si:  Ziua polara sau soarele de la miezul noptii

        Inalta-ti spiritul !
Dans tematic, demonstratii sportive, meditatii si gândire pozitiva, desen, pictura, in locatia Festivalului.Te poti bucura de demonstratii de arte martiale, diverse stiluri de dans, aerobic, streching, tae – bo, tai – chi, yoga, qi-gong sau muzica instrumentala.

Pentru toate acestea viziteaza si bucura-te de BODY MIND SPIRIT FESTIVAL –un eveniment original, pozitiv, plin de lumina si noi oportunitati, educational, relaxant si amuzant care te asteapta intre 27 si 29 martie 2009, la Sala Palatului din Bucuresti!

Citeste si:  Vacanta printre fantome: Amytiville

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.