Boney M, DJ Bobo ÅŸi Snap vor concerta la Iasi pe 14 octombrie

Autorităţile ieşene au anunţat, luni, că la Sărbătorile Iaşului vor concerta Boney M, DJ Bobo, Basshunter, Steve Edwards şi Snap, în condiţiile în care niciuna din aceste formaţii nu a fost votată de ieşeni în cadrul unui sondaj iniţiat de municipalitate, transmite corespondentul NewsIn.

Timp de trei luni, ieşenii au votat pe site-ul oficial al primăriei formaţiile pe care ar vrea să le vadă în concertând la Iaşi, după ce, în primăvara acestui an, conducerea instituţiei publice a asigurat că orice formaţie care va avea cele mai multe voturi va fi adusă în municipiu. În mai, oficialii primăriei au anunţat că cele mai multe voturi le-au primit Depeche Mode şi Scorpions. Ulterior, în luna septembrie, prin vocea purtătorului de cuvânt, Andrei Trofor, aceeaşi oficiali au admis că organizarea sondajului a fost deficitară, iar formaţiile votate de ieşeni nu pot fi contractate.

Citeste si:  Job-uri pentru femeile de peste 40 de ani

„Am încercat să aducem ÅŸi alte formaÅ£ii, dar ne-au fost solicitate sume de bani cu mult peste cât ne putem permite noi. De exemplu, UB 40 a cerut 150.000 euro”, a spus, luni, primarul Gheorghe Nichita, în conferinţă de presă.

Acesta a refuzat să spună ce sume vor primi cele cinci formaţii contractate. Concertul va avea loc pe 14 octombrie, pe esplanada Palatului Culturii, şi va fi urmat de un foc de artificii.

Citeste si:  Bookfest 2009 va aduce, pe langa literatura, filme si muzica

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.