Brico Contest – o nouă idee originală, marca NexT

Pentru cea de-a treia ediÅ£ie a Festivalului InternaÅ£ional de Scurt ÅŸi Mediu Metraj NexT, care se va desfăşura în BucureÅŸti, în perioada 1 – 5 aprilie, la Cinema Scala ÅŸi Cinemateca Eforie, organizatorii au imaginat o nouă idee, menită să îi atragă pe toÅ£i cei pasionaÅ£i atât de NexT, cât ÅŸi de… bricolaj.

Brico Contest este un concurs de creaţie care îi vizează pe toţi cei cărora le place să măsoare, să deseneze, să taie, să lipească, să vopsească, să bată cuie şi, nu în ultimul rând, să fie în mijlocul atmosferei NexT! Tot ce le mai trebuie este o idee bună, care trebuie să stea la baza creaţiei unui obiect decorativ, funcţional, hand-made, uşor transportabil, care să nu ocupe un spaţiu mai mare de 1 mp şi care să conţină elemente din visual-ul NexT.

Citeste si:  Fii organizata

Cincisprezece proiecte din totalul celor propuse vor fi selecţionate şi vor primi o sumă de bani pentru realizare. Obiectele rezultate în final vor fi expuse pe întreaga durată a festivalului în foaierul cinematografului Scala, devenind parte a decorului NexT in această locaţie.

Pe 4 aprilie, în cadrul Galei de Închidere a festivalului va fi anunţat câştigătorul Brico Contest, ales în urma voturilor publicului NexT. Premiul constă într-o excursie de trei zile la Festivalul de Public Design de la Milano (18-26 aprilie), care include şi o acreditare la manifestările acestui eveniment de amploare.

Citeste si:  Stick-uri noi de la Kingston

Mai multe detalii despre desfăşurarea acestui nou proiect marca NexT vor fi disponibile pe www.nextproject.ro, la secţiunea Brico Contest, începând din data de 18 martie, ora 20.00 – momentul lansării noului site al festivalului.

Data limită de înscriere în acest concurs este 25 martie.

Brico Contest ar fi rămas o simplă idee pe hârtie a organizatorilor NexT, fără sprijinul oferit de ClubAfaceri.ro, newschannel.ro, Flu.ro şi GhiseulBancar.ro. “Suntem bucuroşi să putem susţine un proiect inedit şi de o asemenea anvergură, precum cel iniţiat de Festivalul Internaţional de Film NexT. Ne alăturăm ideilor inovatoare, competiţiilor de calitate şi ne implicăm în tot ceea ce poate aduce un plus de valoare, un pas înainte şi poate deschide noi orizonturi. Acestea sunt şi valorile platformei de business ClubAfaceri.ro şi ne încântă foarte tare faptul că le-am regăsit in acest proiect!”, spune Adrian Tănăsescu, Director Executiv ClubAfaceri.ro.
Partenerii Brico Contest sunt Public Design Festival Milano şi Asociatia Culturală Esterni (Italia).

Citeste si:  Factori succes

Un comentariu
  1. va felicit ca v-ati implicat in proiect
    Eu am fost anul trecut la next, a fost foarte misto! Abia astept sa ma duc si anul asta! Mesagerule, sa ma tii la curent cu informatiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.