Britney …did it again!

Please select a featured image for your post

Dupa ce in ultima perioada Britney Spears se pare ca a revenit in forta, pe toate planurile, nu se putea sa nu revina si la capitolul ..barfe. Desi incerca aproape cu disperare sa scape de imaginea pe care cu atata scandal si-a creat-o in urma cu ceva vreme, se pare ca vedeta tot mai pastreaza cate ceva din proastele obiceiuri, sau pur si simplu nu se poate abtine de la fi vulgara.
Citeste si:  Sefi noi, pretentii noi
Aflata momentan in turneul mondial de promovare a ultimului ei album, “Circus”, artista vrea parca sa demonstreze tutror de ce a ales acest nume. Ei bine, pentru ca spectacolul in sine e mai mult sau mai putin…un circ. In Atlanta, de exemplu, sanii lui Britney au cam iesit din haine, spre deliciul spectatorilor din primele randuri, si mai ales al paparazzi-lor. Desigur, miscarile erau destul de apetisante..dar chiar asa?
Citeste si:  URBAN DANCE WORKSHOP - pentru cei care nu se pierd in multime
Si pentru ca tot circul sa continue, Britney nu s-a sfiit sa anunte, chiar in timpul unui alt concert, ca o cam deranjeaza vestimentatia prin partile intime. Desigur, n-o fi avut ea intentia asta, insa din pacate circul a fost posibil dat fiind faptul ca microfonul vedetei era deschis. Si sa vezi atunci mirare pe fata blonda…Cum oare a fost posibil sa se auda asa o nazdravanie, cand mai tot show-ul a fost play-back, si deci microfoanele erau acolo doar de decor? Nimeni nu stie, si probabil ca Britney e chiar nevinovata. Gasim insa rapid un responsabil in soarta care ii cam joaca feste in ultima perioada artistei, sau in proasta organizare a spectacolului.
Citeste si:  „Pozitia copilului” – peste o mie de invitati asteptati la premiera de la Teatrul National din Bucuresti
Gurile rele spun insa ca poate toata agitatia turneului nu prea ii prieste lui Britney, mai ales ca replica “Oops, I Did It Again”, parca deja e mai mult decat invechita.


2 Comentarii
  1. Nu ma consider o fana de-a ei .. dar imi placea oarecum de ea… acum nu mai gasesc nimic interesant la ea. Nici muzica nu mai e ce era, nici ea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.