Britney la cinema!

Please select a featured image for your post

Desi poate titlul va va induce in eroare, nu e vorba despre faptul ca Britney Spears se duce la film, ci despre faptul ca ea insasi va juca pe ecrane. Desigur, nu e cazul sa ne speriem prea tare, caci se pare ca diva si-a mai revenit sin u o sa mai avem parte de prestatii gen cele din serialul How I Met Your Mother. Daca tot a avut parte de o existenta destul demidiatizata in urma cu ceva vreme si daca tot tatal ei ii tine strict finantele sub control, Britney s-a hotarat sa scoata si un ban din asta. Mai precis, ea va juca intr-un film inspirat din propria viata, si va avea, evident, rolul principal. FIlmul v afi sumbru si destul de indraznet, anunta producatorii si Brney insesi, care ne asigura totusi ca nu o o va lua razna din nou decat la cererea regizorului.
Citeste si:  Viasat Broadcasting va relua difuzarea controversatului episod din filmul "Viata si moarte la Roma"
Desigur, intrebarea deja prezenta pe buzele tuturor este daca vor fi invitate si alte personaje din viata mai recenta sau mai indepartata a lui Briney sa para in in acest film. Cum Justin Timberlake si Kevin Federline nu au anuntat inca nimic, fanii sunt liberi sa spere, desi e putin probabil sa isi vada idolii in posturi destul de ciudate.
Citeste si:  Bucurestiul, gata pentru un concert inimitabil marca Leonard Cohen
Una peste alta, Britney se pare ca face tot ce ii sta in puteri sa se rederezese dupa criza din anii trecuti. Unii spun ca si reuseste, chiar daca ultimele reprezentatii live au lasat de dorit la capitolul voce sau prezenta scenica. Oricum, daca in trecut se putea lauda cu un numar record de vanzari la albume, se pare ca in acest an norocul nu i-a prea suras. Oricum, e bine ca mai auzim si altceva despre ea decat scandaluri si droguri, nu-i asa?

Citeste si:  Baneasa Shopping City aduce in premiera in Romania proiectul international Kids on the Moon

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.