Britney la un pas de prapastie

Britney Spears a fost dusa ieri la spital, sectia de bolnavi mintal, citim azi in tabloidul „Daily Mirror”. Totul a semanat cu o operatiune militara. Politia a petrecut doua zile planuind operatiunea impreuna cu parintii si psihiatrul ei. Acestia se temeau ca Britney, care nu a mai dormit de duminica, s-ar putea sinucide. Ea urmeaza sa fie tinuta in spital chiar si cu forta intrucat reprezinta un pericol pentru propria ei persoana si pentru ceilalti.

Cantareata a fost transportata cu o ambulanta insotita de o escorta a politiei formata din 10 motociclete, doua masini si doua elicoptere. Convoiul s-a indreptat catre spitalul din Los Angeles.

In timp ce starea ei se degrada simtitor, noi conflicte se desfasurau intre tatal ei Jamie si impresarul Sam Lofti. Fiecare dorea sa controleze modul in care Britney urmeaza sa fie tratata.

Citeste si:  Importanta echipa eficienta

Starea mentala fragila a lui Britney era evidenta pentru psihiatrul ei care a chemat politia. Ea plangea isteric in pat si se legana inainte si inapoi, implorand medicatie. Cand psihiatrul i-a explicat ca merg la spital, ea a intrebat uimita: „E ceva in neregula?” pentru ca apoi sa vorbeasca urat tuturor celor din casa, inclusiv iubitului Adnan Ghalib, inainte sa ceara sa se faca tacere si sa tipe ca „Voi face ce trebuie sa fac”.
Apoi s-a asezat pe podea. Situatia s-a inrautatit cand a izbucnit cearta intre Sam Lofti si mama ei Lynne. Aceasta nu accepta faptul ca Britney i-a dat impresarului dreptul legal de a hotari in legatura cu tratamentul medical.

Mai devreme, in aceeasi zi, Britney fusese vazuta luand un bax de Red Bull si conducandu-si masina ca scoasa din minti. Atunci cand s-a intors de la plimbare, a intrat in casa plangand, spunand lucruri fara sens si cerand somnifere. Vazand-o in acea stare, psihiatrul a decis ca starea ei se deteriora rapid si ca trebuie internata pentru binele ei.

Citeste si:  Perioada de proba lucreaza in favoarea ta

Este a doua oara in luna ianuarie cand Britney este dusa cu forta la spital. Aici ea a fost inregistrata cu un nume fals. A spus personalului ca este sub medicatie pentru deficit de atentie, dar a mai precizat si ca ia cam 10 laxative pe zi.

Parintii lui Britney, convinsi de faptul ca Sam are o influenta proasta asupra ei, le-au spus celor din spital sa nu-i permita accesul acestuia la fiica lor. El a reusit insa sa intre intrucat a prezentat dovada imputernicirii pe care Britney i-a facut-o. Au fost niste scene urate, Sam si tatal lui Britney Jamie aproape s-au luat la bataie.

Citeste si:  ELISABETA BOSTAN – PREMIATÄ‚ PENTRU ÃŽNTREAGA ACTIVITATE LA GOPO

Pe 3 ianuarie ea a refuzat sa-i duca pe cei doi fii la tatal lor. Atunci si-a blamat parintii pentru ca spuneau ca are nevoie de ajutor psihiatric.

Doctorii au fost de acord sa coopereze cu parintii ei, preferandu-i pe acestia lui Sam. In primele 72 de ore ale sederii ei in spital, nu poate fi obligata sa ia medicamente. Totusi, daca refuza, psihiatrul ei se poate prezenta in instanta pentru a cere internarea ei timp de inca 14 zile.

Este un sfarsit trist. Este imbucurator insa faptul ca Britney pare sa fi realizat singura ca ajutorul specializat este cea mai buna optiune.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.