Britney va fi matusa!

Familia lui Britney Spears are niste standarde extrem de inalte, iar sora mai mica, Jamie Lynn, nu face decat sa se supuna lor. Bomba a venit in urma cu doua zile: mezina familiei este insarcinata. La doar 16 ani.

Gazda a unei emisiuni dedicate copiilor, ea a marturisit ca este insarcinata cu prietenul ei de 19 ani, Casey Aldridge. A mai adaugat, bineinteles, ca a fost o surpriza, dar ca acum trebuie sa incerce sa fie o mama buna. Sa speram ca modelul ei de spirit matern nu este sora mai mare.

Citeste si:  Poveste de dragoste, cel mai nou film al Cristinei Iacob, selectat la Montreal, "Festival des Films du Monde"

Cel ce ar putea avea probleme este Casey. Acesta ar putea fi condamnat si la 10 ani de inchisoare pentru ca a intretinut relatii sexuale cu o minora de 16 ani, varsta legala in Louisiana fiind de 17.

Mezina a mai reusit si s-o puna pe sora mai mare intr-o situatie usor penibila. Tocmai cand isi anunta cele 19 saptamani de sarcina, Britney le spunea reporterilor: „sora mea nu e insarcinata”. Prietenii vedetei spun ca aceasta este „devastata” si ca se simte ignorata de catre propria familie.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 1-7 aprilie

Cei doi viitori parinti sunt impreuna, cu intreruperi, din timpul liceului. Ei au declarat ca nu se gandesc la casatorie si ca deocamdata tot ce-si doresc este sa aiba un copil sanatos.

Totodata, Jamie Lynn a inceput sa sfatuiasca adolescentele sa nu-si inceapa viata sexuala inaintea casatoriei. Daca si-ar fi ascultat propriul sfat…

Citeste si:  GuessWho – Probe Audio – Lansare 29 mai @ Hala de Muzica

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.