Britney va fi matusa!

Familia lui Britney Spears are niste standarde extrem de inalte, iar sora mai mica, Jamie Lynn, nu face decat sa se supuna lor. Bomba a venit in urma cu doua zile: mezina familiei este insarcinata. La doar 16 ani.

Gazda a unei emisiuni dedicate copiilor, ea a marturisit ca este insarcinata cu prietenul ei de 19 ani, Casey Aldridge. A mai adaugat, bineinteles, ca a fost o surpriza, dar ca acum trebuie sa incerce sa fie o mama buna. Sa speram ca modelul ei de spirit matern nu este sora mai mare.

Citeste si:  Unde mergem diseara? 29 octombrie

Cel ce ar putea avea probleme este Casey. Acesta ar putea fi condamnat si la 10 ani de inchisoare pentru ca a intretinut relatii sexuale cu o minora de 16 ani, varsta legala in Louisiana fiind de 17.

Mezina a mai reusit si s-o puna pe sora mai mare intr-o situatie usor penibila. Tocmai cand isi anunta cele 19 saptamani de sarcina, Britney le spunea reporterilor: „sora mea nu e insarcinata”. Prietenii vedetei spun ca aceasta este „devastata” si ca se simte ignorata de catre propria familie.

Citeste si:  La BucureÅŸti va avea loc, între 12-19 octombrie, Festivalul de Muzică Veche

Cei doi viitori parinti sunt impreuna, cu intreruperi, din timpul liceului. Ei au declarat ca nu se gandesc la casatorie si ca deocamdata tot ce-si doresc este sa aiba un copil sanatos.

Totodata, Jamie Lynn a inceput sa sfatuiasca adolescentele sa nu-si inceapa viata sexuala inaintea casatoriei. Daca si-ar fi ascultat propriul sfat…

Citeste si:  Blake, innebunit de gelozie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.