Bryan Adams si Costel Busuioc la Zilele Bucurestiului 2008

Please select a featured image for your post

Festivalul Zilele Bucurestiului se va desfasura in acest an in perioada 20-21 septembrie. Primaria capitalei organizeaza cu ocazia aniversarii a celor 547 de ani de la atestarea orasului numeroase manifestari culturale, artistice sau sportive prin care se doreste atragerea cetatenilor. Manifestarile vor avea loc pe strazi, in muzee, in parcuri, pe scene special amenajate dar si in cluburi si cafenele.

Pentru a va putea face o idee despre ce se va intampla vom prezenta in cele ce urmeaza cateva din momentele cele mai atractive ale celor doua zile.

Bryan Adams nu mai are nevoie de nici o prezentare, toata lumea ii cunoaste melodiile de suflet si vocea de neuitat. Concertul sau va avea loc sambata 20 septembrie in Parcul Izvor, de la ora 21.30 si va fi urmat de un foc de artificii si un spectacol de apa in Piata Constitutiei si in curtea Palatului Parlamentului.
Costel Busuioc va concerta un pic mai devreme, de la 19.50 pe scena care va fi ridicata in fata Bancii Nationale.

Citeste si:  Horoscopul dragostei, septembrie 2010
In aceeasi perioada, Amfiteatrul Mihai Eminescu va gazdui, in organizarea Primairei sectorului 2, concerte de folk si rock, printre altii vor canta Mircea Baniciu si Mircea Vintila, in timp ce capul de afis pentru ziua de rock va fi Compact.

Sambata noapte pana duminica la ora 3 va fi organizata o noua Noapte Alba, bucurestenii sunt invitati sa treaca pragul galeriilor si muzeelor.

Citeste si:  TATU revin in forta!
Ca si in editiile trecute proiectiile Urbanart ale unor opere de arta si lasere (concept al Artmix) vor fi proiectate pe fatadele unor cladiri, anul acesta va fi vorba de cele din Piata Universitatii (Arhitectura, TNB, Spitalul Coltea, Universitate) si pe Arcul de Triumf.

Circul Globus va oferi in Parcul Unirii mai multe din numerele pe care le-a prezentat publicului in acest an, in Parcul Cismigiu vor concerta numeroase fanfare iar in Parcul Tineretului vor avea loc proiectii de film (I really hate my job, The Illusionist, Paris je t aime).

Vor mai avea loc spectacole de muzica populara, expozitii de pictura si grafica, dansuri medievale. Parada trasurilor desprinse parca din Vechiul Bucuresti se va plimba pe strazile din Centrul Istoric, atunci cand in peisaj vor intra si cateva zeci de artisti in costume de epoca in tentativa de a reconstitui atmosfera cu sacagii, lustragii, vanzatori de ziare, florarese…

Citeste si:  Redactarea scrisorii de intentie
Zilele Bucurestiului sunt un eveniment organizat de Primaria Bucuresti prin ARCUB – Centrul de Proiecte Culturale. Reprezentantii primariei au anuntat ca fondurile necessare bunei desfasurari a intregiimanifestari provin in mare parte din sponsorizari, ca in noaptea de sambata spre duminica RATB va pune la dispozitie 24 de autobuze speciale si mai ales ca intrarea va fi gratuita la toate manifestarile .


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.