Bucharest Fashion Week anunta cel de al II-lea casting

Bucharest Fashion Week invita tinerele din Romania la cel de al doilea casting pentru Miss Romania 2014 si Top Model Romania 2014, cele mai importante concursuri de frumusete din Romania. Acesta va avea loc sambata, 25 octombrie, incepand cu ora 12.00, la restaurantul Trattoria Verdi, din strada Mendeleev numarul 29.

Pentru a se putea inscrie la preselectiile celor doua competitii, aspirantele la titlul de
Cea mai frumoasa femeie din Romania, respectiv Cel mai bun model al Romaniei trebuie sa aiba cel putin 15 ani si o inaltime de peste 1.72 m. De asemenea, participantele vor trebui sa completeze in prealabil formularul de inscriere disponibil pe site-ul www.bfashionweek.com/casting. Tinerele care raspund criteriilor de selectie impuse de organizator vor fi ulterior invitate la un interviu ce va avea loc in cadrul castingului de sambata, 25 octombrie.

Citeste si:  Conferintele „Mircea Vulcanescu”: Mircea Vulcanescu in arhivele securitatii

Primul casting organizat pentru cele doua concursuri a avut loc sambata, 11 octombrie. In cadrul acestuia au fost selectate primele tinere care se vor intrece pentru titlul de Miss Romania si cele care vor incerca sa cucereasca titlul de Top Modelul Romaniei. Astfel, Bucharest Fashion Week continua cautarea altor tinere care sa completeze lista participantelor la cele doua competitii de frumusete.

Citeste si:  Zodiile si tendintele in vestimentatie, in primavara lui 2010

Despre Miss Romania
Miss Romania este un concurs de frumusete care se desfasoara anual in cadrul festivalului international de moda Bucharest Fashion Week, organizat de Fashion TV Romania. Acesta este unul dintre cele mai importante concursuri de acest gen, castigatoarea competitiei fiind cea care va reprezentanta Romania la cel mai important concurs de frumusete din lume, Miss World.

Despre Top Model Romania
Top Model Romania 2014 este cel mai important concurs dedicat fotomodelelor din Romania. Prin acest eveniment, cele mai talentate modele din tara noastra au sansa de a fi prezentate principalelor agentii de modeling din lume.

Citeste si:  Trupa Depeche Mode va concerta din nou in Romania, pe 16 mai 2009, la Bucuresti

Despre Bucharest Fashion Week
Bucharest Fashion Week este un festival de moda independent al carui principal obiectiv este acela de a promova designerii romani, dar si profesionistii care activeaza in industria modei din tara noastra. In aceasta iarna editia cu numarul XXII a Bucharest Fashion Week se va desfasura in perioada 1-6 decembrie la Ambasad’Or Events. Mai multe informatii despre Bucharest Fashion Week Winter 2014 si castingul concursului Miss Romania 2014 puteti gasi pe site-ul www.bfashionweek.com/casting-miss-romania-2014.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.