Bucuresti Love Map: Ce se intampla in Capitala de Sf. Valentin

Please select a featured image for your post

Daca vreti sa iesiti de Valentine’s Day in oras si nu stiti unde, poate vreti sa aruncati un ochi pe harta intocmita de baietii de la norc.ro (in caz ca nu ati auzit vreodata de el, este un serviciu de orientare urbana bazat pe fotografiere stradala si panorame).

Norc.ro a anuntat astazi lansarea unei harti dedicate pentru Valentines� Day, care cuprinde, pentru orasul Bucuresti, puncte de interes care desfasoara actiuni speciale cu ocazia Zilei Indragostitilor. Cuprinde 70 de locuri, atat localuri si restaurante, in care se organizeaza evenimente speciale sau exista oferte speciale pentru cupluri pe 14 februarie.

Citeste si:  Horoscopul lunii aprilie

Lista nu este nicidecum exhaustiva pentru ca foarte multi proprietari si organizatori de evenimente se hotarasc sa faca ceva pe ultima suta de metri. Dar este bine de tinut minte pentru ca si indragostitul abordeaza de multe ori acelasi sistem.

Harta poate fi accesata de la adresa http://norc.ro/biz. Click pe inimioarele care apar pe harta ca sa vezi ce eveniment special se pregateste in localul respectiv cu ocazia Zilei Indragostitilor.

Citeste si:  "Bestiar", volumul de Cortazar semnat cu numele real al scriitorului, în librării

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.