Bucurestiul a intrat in Cartea Recordurilor, cu 3.939 de Mosi Craciun plecati sa imparta cadouri

Capitala României a intrat, duminică, în Guinness Book (Cartea Recordurilor), după ce, la iniţiativa municipalităţii, 3.939 de bucureşteni în costume de Moş Crăciun au plecat în marş, din Piaţa Constituţiei, să împartă daruri.

„MoÅŸii” s-au adunat în piaţă începând cu ora 12.00 ÅŸi au pornit la drum înainte de ora 14.00. Fiecare voluntar costumat în MoÅŸ Crăciun a avut cu el câte o cutie roÅŸie cu daruri destinate celor mici, oferite de sponsorii evenimentului – Coca-Cola ÅŸi Cadbury.

Citeste si:  Horoscopul lunii aprilie

Reprezentantul Guinness World Records venit la Bucureşti a omologat recordul la categoria “Cei mai mulţi Moşi Crăciun care împart cadouri” şi le-a înmânat edililor o diplomă. Condiţiile impuse de Guinness World Records pentru ca Bucureştiul să intre în Cartea Recordurilor erau ca mai mult de 3.000 de Moşi Crăciun să plece la drum şi să împartă daruri ambalate în cutii roşii.

Citeste si:  Aproximativ 40.000 de bilete pentru Festivalul "George Enescu", puse in vanzare de luni

Pe 27 ÅŸi 28 decembrie, tot la iniÅ£iativa primăriei, bucureÅŸtenii vor încerca să stabilească alte două recorduri – cel mai lung cârnat ÅŸi cel mai lung tort din lume.


2 Comentarii
  1. Se vor consuma impreuna carnatul si tortul?… o muscatura de tort, una de carnat?….interesant! (banuiesc ca dupa omologare se vor impartii publicului)
    Mi-ar fi placut sa vad parada mosilor, poate-mi luam si eu unul acasa, sa-mi indeplinesca dorintele…. cele mai tainice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.