Bucurestiul, gata pentru un concert inimitabil marca Leonard Cohen


A inceput numaratoarea inversa pana la concertul Leonard Cohen de la Bucuresti. Pregatirile pentru concertul de sambata 22 septembrie au intrat pe ultima suta de metri, iar organizatorii depun eforturi pentru ca totul sa decurga perfect. Astfel, o echipa de aproximativ 100 de tehnicieni lucreaza in prezent la amenajarea scenei, montarea sistemelor de sonorizare si lumini, precum si la organizarea spatiului care il va gazdui pe artistul canadian inainte si dupa concert.

Scena pe care va canta Leonard Cohen este conceputa astfel incat sa corespunda dorin?elor artistului. Cohen pregate?te un spectacol sobru si impresionant. Constructia scenei dureaza patru zile.

Citeste si:  Proiector AstroStar - puterea stelelor de pe Cer

Cerin?ele artistului si ale echipei sale stau sub semnul modestiei rafinate. Leonard Cohen, artistii care il acompaniaza si echipa sa tehnica vor avea la dispozitie opt incaperi. Dintre acestea, una este dedicata exclusiv artistului, in care se va retrage si se va pregati pentru concert.

Leonard Cohen si echipa sa nu au preferinte culinare iesite din comun. La masa de dimineata, ei prefera un meniu clasic, cu oua, crenvusti, sunca, rosii, branza, cereale, gem, paine si o varietate cat mai mare de fructe. La pranz artistii vor avea mai multe feluri, inclusiv meniuri vegetariene. Dintre bauturi, nu vor lipsi ceaiul, cafeaua, apa plata si minerala, sucurile naturale, laptele de soia, dar si berea belgiana, cea irlandeza si vinurile frantuzesti.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de energica esti!

Spectatorii care vor asista la concertul Leonard Cohen de la Bucuresti vor avea parte de un adevarat regal muzical. Veteranul trubadur canadian a pregatit un concert de peste trei ore pentru intalnirea cu publicul roman.

Concertul Leonard Cohen de la Bucuresti are loc in Piata Constitutiei, pe data de 22 septembrie, cu incepere de la orele 20. Evenimentul se bucura de sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti si al Consiliului Local al Municipiului Bucuresti, prin ArCuB si CPPESCTB ?i este organizat de East European Events ?i Marcel Avram, in colaborare cu D&D East Entertainment.

Citeste si:  Extrem de tare si incredibil de aproape - un pom laudat cu mere prea dulci

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.