Bune si rele pentru Britney

In weekendul trecut, Los Angeles si imprejurimile au rasunat de petreceri. Toata lumea buna a fost vazuta undeva. Au organizat chefuri Elton John, Madonna, Jon Stewart, Prince, ca sa amintim doar cateva gazde celebre.

Britney Spears isi dorea cu disperare sa fie invitata. Insa nimeni nu a dorit-o. Tuturor le-a fost teama ca ar putea face scene neplacute si, cum toti cred ca este putin deranjata psihic, nimeni nu si-a dorit sa-i calce pragul. Biata Britney a ajuns persona non gratta.

Citeste si:  Supravietuire perioada somaj

Daca ea a fost deprimata de conul de umbra in care intrat, nu acelasi lucru se poate spune si despre familia ei. Ei au incercat cu disperare s-o tina departe de petreceri si le era teama de aceasta duminica. Dupa decernarea premiilor, toata lumea a fost cuprinsa de valul sarbatorii.

Totusi o stea s-a aprins si in intunericul din viata ei. Ieri a avut ocazia de a petrece trei ore cu fiii ei. Ei au fost adusi la ea acasa de catre bodyguarzii fostului sot, Kevin Federline. Avocatii au reusit sa ajunga la o intelegere cu tatal copiilor pentru a-i permite cantaretei sa-si vada copiii intr-un „mediu terapeutic”. Adica in prezenta bunicului lor si a unui psihiatru. Ultima oara ii vazuse pe data de 3 ianuare, cand a fost dusa la spital pentru o evaluare psihologica. Imediat dupa aceea dreptul la vizite i-a fost suspendat, urmand sa fie retinuta la sectia de boli mintale timp de 10 zile.
Dupa ce vizita celor doi fii s-a incheiat, Britney a fost vazuta iesind din casa imbracata in ceea ce parea o rochie de… gravida. Parea si mult mai sanatoasa. Apropiatii neaga ipoteza unei sarcini. Spun ca doar s-a ingrasat putin ca urmare a renuntarii la consumul de droguri si a recapatarii poftei de mancare.

Citeste si:  Noi gadget-uri pe piata romaneasca

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.