Buzunarul cu paine” dupa Matei Visniec la Colivia

Colivia, in colaborare cu Teatrul Independentilor Profesionisti si lorgean theatre, prezinta „stagiunea cu final deschis”, un experiment teatral bilunar.

Al treilea spectacol din cadrul stagiunii, Buzunarul cu paine, adaptare dupa Matei Visniec, in regia lui Alexandru Bogdan, va fi pus in scena duminica, 23 martie, incepand cu ora 14:45.

La finalul reprezentatiei, Colivia ramane deschisa pentru un brunch care include discutii cu cei implicati in stagiune, prosecco si bruschette din partea casei.
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1415249772067620/
Distributia: Alexandru Nagy si Stefan Pavel

Citeste si:  Horoscopul lunii iunie

Despre “Buzunarul cu paine”
Matei Visniec reuseste sa vorbeasca atat de firesc despre visele si tristetile noastre, despre temerile si atitudinile noastre, despre stapani, despre tirani si despre cei care gandesc.

Buzunarul cu paine este o piesa… realista. Simpla prin situatia dramatica, piesa devine universala, in sensul cel mai dureros, prin felul in care se dezvolta. Morala acestei istorii atinge partea invizibila a lasitatii noastre, atat de caracteristica naturii umane. Din cauza filozofarii excesive pe tema virtutilor si frumusetii actiunii, personajele mele raman paralizate tocmai atunci cand ar trebui neaparat sa actioneze. Asta nu va aminteste de ceva cunoscut? (Matei Visniec)

Citeste si:  Chiloti care sustin nationala de fotbal

Un text inteligent. Vorbeste despre noi. Asa cum suntem. Cinici si superficiali. Inteligenti si penibili. Generosi si lasi. Noi cu toate cele ale noastre. Bune si rele. Intr-o lume inghetata in vorbe. Nemiscata. O lume caraghioasa si trista in acelasi timp. Un text emotionant. Visniec undeva intre Caragiale si Beckett. Si ce atatea cuvinte!” (Oana Pellea)

Citeste si:  Unde mergem diseara? 9 octombrie

Despre Colivia>
Colivia este un experiment locativ ce contesta normele acceptate de folosire a spatiilor personale.

Intrare
Numarul locurilor este limitat. Intrarea se face pe baza de rezervare.
Stagiunea cu final deschis este un efort voluntar, non-profit. Donatiile sunt binevenite.

| Rezervari
E-mail: colivia@vrabioiu.ro
Tel. / SMS (cu numele si numarul biletelor): 0720121593
Colivia – Str. Pache Protopopescu, nr. 9, Sector 2, Bucuresti


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.