CERF 2008

Please select a featured image for your post

Romexpo va gazdui si anul acesta inca o editie a Expozitiei Internationale de Tehnologia Informatiilor si Comunicarii, timp de cinci zile intre 7 si 11 mai. CERF este considerat unul dintre cele mai importante evenimente pentru industria de IT&C din Romania. La acest eveniment sunt prezenti in fiecare an atat producatori cat si distribuitori de produse si solutii ale domeniulu IT&C, dar si intreprinzatori, manageri si specialisti din majoritatea domeniilor economice importante. Membri ai invatamantului specializat pe studii IT&C sunt de asemenea prezenti la aproape toate editiile expozitiei.

Aici, pasionatii de tehnologie pot gasi cele mai noi aparitii in domeniile lor de IT preferate din Romania. Presa este de asemenea prezenta la fiecare editie CERF, mai multe reviste de specialitate clasand acest eveniment ca unul dintre cele mai importante din domeniul IT&C din Romania.

Citeste si:  Afla cum stai cu dragostea in septembrie

In fiecare an peste 150 de firme expezonate si peste 650 de marci de prestigiu international sunt adunate intr-un spatiu cu o suprafata de 14.000 mp. In cele 5 zile ale expositiei sunt asteptati peste 60 000 de vizitatori.

Expozitia din acest an va cuprinde urmatoarele sectiuni:
– Comunicatii (pavilioanele 16, 17 si 18), sectiune care aduce in acelasi loc principalii operatori de telefonie, furnizorii de servicii Internet si transfer de date si cei mai importanti furnizori de echipamente si solutii in domeniul comunicatiilor.
– Solutii si sisteme digitale (pavilioanele 13 si 14), sectiune dedicata furnizorilor de solutii digitale pentru biroul fix sau mobil, de solutii complete IT, audio-video si multimedia;
– Imaging Expo (pavilionul 13) – sectiune dedicata fotografiei digitale si artei fotografice, care reuneste producatorii si distribuitorii de aparatura foto digitala si tehnologie de procesare si prelucrare a imaginii fotografice;
– Solutii IT pentru afaceri (pavilionul 15), care prezinta solutii, servicii si aplicatii pentru companii din diverse domenii de activitate;
– Distributie IT (pavilionul 15), sectiune dedicata dezvoltarii si consolidarii retelelor de distributie IT; are la baza program prestabilit de intalniri cu partenerii actuali si potentiali.

Citeste si:  Mark Anthony si J-Lo isi spun adio?

Si anul acesta, la fel ca si in celelalte editii, CERF impreuna cu EXPOTEK si revistei
Stuff organizeaza un concurs, unde va fi desemnat ‘Cel mai cool gadget’. Acest eveniment ofera vizitatorilor si o zona de WiFi, unde se va putea naviga pe Internet fie de pe laptopurile proprii fie de pe calculatoarele puse la dispozitie de organizatorii evenimentului.

Locul unde se va desfasura evenimentul este Romexpo (Bulevardul Marasti nr. 65 – 67, Bucuresti ), pe site-ul organizatoriilor putand fi gasite mai multe mijloace de transport pentru a ajunge la CERF din diferite parti ale Bucurestiului

Citeste si:  Horoscopul lunii septembrie

Tariful unic de vizitare este de 10 RON. Deschiderea oficiala a evenimentului va fi facuta miercuri 7 mai 2008, la orele 10:00 in cadrul pavilionului 15.

In timpul expozitiilor vor avea loc mai multe mini evenimente, cum ar fi:

– Conferinta NEXANS ROMANIA, joi, 8 mai 2008, orele 10:00-14:00, Centrul de Conferinte Romexpo, Sala Centrului de Presa.
– Conferinta MAGUAY, vineri, 9 mai 2008, orele 09:00-15:00, Centrul de conferinte Romexpo, Business Center (vis-a-vis de pavilionul 15).
– Conferinta ELBIT TELECOM, vineri, 9 mai 2008, orele 11:00-12:00, Centrul de conferinte Romexpo, Sala Centrului de Presa.
– Conferinta MEDIAFAX, vineri, 9 mai 2008, orele 10:00-18:00, Centrul de Conferinte Romexpo, Sala Balcescu (la etajul pavilionului 18).


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.