CONCURS! Castiga invitatii la circ pentru copilul tau!

Lumea circului, cu numerele sale spectaculoase, costumele stralucitoare si artistii sai vrajeste pe loc orice copil. Nu rata sansa de a castiga invitatii la circ pentru tine si copilul tau ! Doar pana maine, 4 iunie, mai poti participa la concurs, trimitand poza copilului tau pe adresa copilulmeu@flu.ro.

Copiii sigur ard de nerabdare sa mearga sa vada programul circului.De aceea Flu.ro si Circul Globus s-au gandit ca iti vor prinde bine cateva invitatii la spectacolul din 6 iunie pentru circul Le Masque amplasat in Drumul Taberei parcul vis-a vis de parcul Moghioros. Astfel vei putea sa-i oferi copilului tau momente frumoase si amintiri de neuitat!

Citeste si:  ResUmE – Oamenii sunt mai mult decat cifre

Pentru a participa la concurs alege cea mai frumoasa fotografie cu copilul tau si trimite-o la adresa de e-mail: copilulmeu@flu.ro.

Noi vom transforma fotografia ta intr-o felicitare haioasa si o vom adauga in pagina felicitarilor Flu.ro , asa incat toate cititoarele sa o poata vedea si trimite celor dragi. Cele mai trimise felicitari vor primi cele trei invitatii duble la spectacolele de circ din 6 iunie.

Citeste si:  Copolla isi dezvaluie viata, in filmul "Tetro", refuzat la competitia de la Cannes

Concursul se desfasoara in perioada 29 mai – 5 iunie. Castigatoarele vor fi anuntate pe data de 5 iunie.

Mult succes!

CLICK AICI PENTRU A VEDEA FELICITARILE COPIILOR

Despre Festivalul International de Arta a Circului

Festivalului International de Arta a Circului isi propune sa transforme Bucurestiul intr-un spatiu dinamic si va aduce atat copiilor, cat si parintilor spectacolele a trei dintre cele mai importante circuri din lume: Circul „Salome” din Germania, Circul „Le Masque” din Statele Unite ale Americii si Circul National „Berousek” din Cehia.

Citeste si:  Obligatii si responsabilitati account manager

circ

Honore de Balzac: “Pentru mine arta de circ este cea mai inalta dintre toate artele”


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.