CYBERMENTAL FESTIVAL : 9-11 OCTOMBRIE 2008

Please select a featured image for your post

Primul festival de electro-industrial din Romania a ajuns la a treia editie. In acest an evenimentul marcheaza si aniversarea a 5 ani de AKM. Proiectul demarat in 2003 s-a dezvoltat si a dat ocazia multor trupe romanesti sa demonstreze ca au ceva de spus. CYBERMENTAL ofera timp de 3 zile, in 2 locatii 23 de artisti, muzica, dar si fotografie, arte vizuale, graffiti si implicit putina cultura urbana.

Asa cum se intampla de multe in cadrul evenimentelor another.ro si AKM fondurile obtinute din vanzarea biletelor vor fi donate in scopuri umanitare unor copii sau tineri aflati in situatii grele. Partenerii festivalului sunt Merita o viata, Feeder.ro, RebelMusic, Radio Lynx, Metropotam.ro, Port.ro, DorDeDuca.ro, BeatFactor, Time4Music si Snowboard.ro.

Citeste si:  Un alt fel de sud-american
Iata pe scurt, cateva repere din program precum si locatiile in care se va desfasura evenimentul: Joi 09.10 (ACOLO, Calea Mosilor 138, intrare 5 lei) de la ora 21 vor performa : Dominus, INDJS, eklipse, AKM.

Vineri 10.10 (Control Club, Academiei 19 (acces prin Pasajul Victoriei, intrare 15 lei) vor exista doua scene, unde incepand cu ora 20 se va desfasura in paralel cate un eveniment muzical si unul visual. Partea audio va fi asigurata printre altii de Gruparea Industriala, Yvat, Discordless, Blind Pixel iar cea visuala de Hoisan, Thora Noir & Anemic Cinema sau Cut

Citeste si:  Cum "negociezi" cu un Berbec?
Sambata 11.10, aceeasi locatie, acelasi pret, aceeasi ora, protagonistii vor fi insa altii. Pe scena vor urca dyslex, Brazda Lui Novac, The Veils, Moloh, Vania in timp ce de partea vizuala se vor ocupa in mare parte Thora Noir & Anemic Cinema, FLO, Dan Basu sau Uppercut.

Pentru mai multe detalii : www.another.ro

Citeste si:  MIREILLE MATHIEU celebreaza 50 de ani de cariera, in concertul de la Bucuresti

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.