Cadouri speciale de sarbatori

Am descoperit, de curand, un magazin online cu totul special si ne-am gandit sa vi-l facem cunoscut si voua. UncommonGoods.com va va interesa cu siguranta, pentru ca produsele lor sunt, asa cum spune si numele, deloc comune. Chiar daca nu veti cumpara de acolo ( interesul nostru nu este acesta, ci popularizarea ideii de decoratiuni si accesorii inedite), veti gasi idei pentru propria casa sau garderoba.

La UncommonGoods.com gasesti si idei de cadou pentru sarbatorile care se apropie cu repeziciune. Un set de butoni confectionati din ramasitele unui scaun de stadion de baseball, sau un colier cu pandantiv funky: litera de matrita de ziar, te pot scoate din incurcatura, atunci cand magazinele traditionale te dezamagesc.

Citeste si:  Organizatiile studentesti, poarta catre o cariera de succes

Cerceii din sticla reciclata, sau cei din sticla modelata de catre apa marii vor face deliciul admiratorilor de accesorii neobisnuite. Designerii de la uncommongoods au folosit rotitele vechi de ceas de mana pentru a crea butoni de manseta, si ambalajele de ciocolata pentru a confectiona o poseta plic uimitoare.

Pungile de cadou sau pentru sticla de vin pe care o aduci tu la petrecere pot fi facute din ziare vechi, o alta modalitate prin care poti ajuta la reciclarea resurselor planetei, si nici macar nu trebuie sa fii foarte indemanatica pentru a reliza ceva din maculatura adunata la tine in casa. Din hainele vechi, mai ales cele plusate, poti confectiona jucarii de plus pentru copilul tau, dupa exemplul oricarui animalut.

Citeste si:  Cum sa obtii promovarea

Tot aici, mai gasesti obiecte decorative mai mici sau mai mari, toate realizate din materiale reciclate : lemn de butoi de vin, plastic, tabla folosita pentru semne stradale sau sticla remodelata. Obiecte ca : boluri tip vesela din discuri vechi pentru pick-up, cutie postala realizata din placute de inmatriculare, boluri deco sau suport pentru carti de vizita din lanturi de bicicleta, rame foto din metal reciclat, sau chiar dintr-un vechi butoi de vin.

Citeste si:  Cum faci fata competitiei

Sloganul magazinului iti spune ca la ei „vei gasi orice, dar nimic obisnuit”, ceea ce ar trebui sa te convinga de avantajele unui obiect complet original, care poate fi un cadou pentru cei dragi de sarbatori, sau chiar pentru tine, daca ai fost cuminte anul acesta!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.