Calatorie culinara in jurul lumii la The Christmas Bazaar 2008

Cea de-a opta editie a Targului International The Christmas Bazaar, organizat de Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti, a avut loc pe 7 Decembrie la RomExpo, pavilion 20, 21.

Targul a atras peste 5000 de vizitatori, romani si expati, care au venit sa se bucure de mancaruri si obiecte traditionale de Craciun din toate colturile lumi. Impreuna cu ambasadori din peste 35 de tari, reprezentati ai Ministerului Afacerilor Externe, ai Muzeul Taranului Roman si ai Muzeul Satului, au fost alaturi bucatari priceputi fiecare pregatind mancarea traditionala tarii de provenienta.

Participantii au putut gusta din bucataria traditionala din tari precum Peru, Pakistan, Africa de Sud, India, China, Marea Britanie, dar si din bogata bucatarie romaneasca. Tarile participante au delectat vizitatorii targului cu felurite obiecte traditionale si cadouri inedite de Craciun.

Citeste si:  Films de Cannes a Bucarest. Programul complet

Programul artistic al targului a fost cat se poate de variat incepand cu un concurs de gatit prezentat de Dan Chisu si continuand cu o parada de costume populare, dansuri traditionale si colinde de Craciun moderate de Gianina Corondan pe durata intregii zile.

The Christmas Bazaar este cea mai importanta actiune caritabila organizata de IWA. Ca in fiecare an, toti banii proveniti din vanzarea biletelor, sponsorizari, vanzarea obiectelor si a mancarurilor gatite sunt destinati proiectelor caritabile pe care le vor derula in 2009.

Citeste si:  Viata ca fictiune

Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti multumeste astfel tuturor celor care i-au fost alaturi la organizarea celei de-a opta editie a Targului de Craciun.

Aceasta editie a fost organizata sub inaltul patronaj al Ministerul Afacerilor Externe.

Sponsori: RomExpo, Fundatia Vodafone, Coca Cola, Spea Ingegneria, Autoitalia, OTP Bank, Italsofa, GlaxoSmithKline, Alpha Bank, Optim Group, Otto Broker.

Parteneri media: The Diplomat, Itsy Bitsy, National FM, Ziarul Ring, BBW, Superbebe, hotnews.ro, euractiv.ro, prwave.ro, metropotam.ro, 121.ro., domnuleprimar.ro, flu.ro, Radio Romania Actualitati, Radio Romania Cultural.

Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti IWA este o organizatie non-guvernamentala, apolitica si non-profit ce a avut ca scop la infiintare, in 1978, promovarea relatiilor de prietenie intre femeile de nationalitati diferite care isi incepeau viata in Romania. In timp insa, IWA a devenit un promotor al actiunilor caritabile, implicandu-se in proiecte impreuna cu aproximativ toate fundatiile din Romania. In cifre, cu ajutorul membrilor si a partenerilor asociatiei, IWA a demarat din anul 2000 in jur de 200 de proiecte, cu o investitie de peste 1 mil euro. cel mai mare eveniment organizat an de an de IWA este The Christmas Bazaar Banii proveniti din sponsorizarile acestui proiect sunt in totalitate destinati finantarii de proiecte de responsabilitate sociala.

Citeste si:  Florida, cea mai cautata destinatie americana

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.