Calatorii in imagini la Salonul de Fotografie Turistica

Calatoriile, excursiile, drumetiile atrag pe oricine, de la cei dornici de aventuri pana la cei mai comozi dintre noi. Daca am avea si timp pentru a vedea toate locurile despre care auzim… Ei bine, luna aceasta timpul sau bugetul nu mai reprezinta o problema. Cum poti sa calatoresti prin toata tara, ba chiar si prin alte colturi de lume, fara sa parasesti Bucurestiul? Simplu: vizitand Salonul National de Fotografie Turistica.

Salonul, aflat deja la editia a saptea va avea loc la Romexpo, in pavilionul 18, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Vernisajul expozitiei va avea loc pe data de 27 martie, urmand ca pe 29 sa aiba loc si festivitatea de premiere. Da, exista si asa ceva, pentru ca Salonul este de fapt un concurs. Fotografiile pe care le poti admira aici sunt opera unor oameni obisnuiti, a unor fotografi amatori, care au fost vrajiti de locurile prin care au trecut si au decis sa ia cu ei macar o parte dintr-o lume fascinanta. Inscrierea fotografiilor in concurs s-a facut pana pe data de 1 martie, iar pana pe 20 ele au fost jurizate, alegandu-se cele peste 200 de poze care vor fi expuse la Romexpo dar si cele cateva care vor fi premiate.

Citeste si:  Clubul Filantropia Miercuri, 30 ianuarie 2013, ora 18, Carturesti MTR

Vei putea admira Munti de legenda, vestigii ale trecutului, Peisaje si figuri monahale, Fotoreportaje, Traditii si obiceiuri romanesti, imagini de Cultura urbana, dar si Lumea vazuta prin ochii fotografilor romani, acestea fiind cele sapte categorii ale concursului.

Salonul National de Fotografie Turistica este rezultatul colaborarii dintre revista Vacante & Calatorii si Fundatia Amfiteatru. Galeriile castigatorilor de anul trecut, dar si cateva din fotografiile inscrise in concurs anul acesta pot fi admirate pe site-ul Vacante & Calatorii

Citeste si:  AC/DC va concerta in Romania, pe 31 mai

Foto: Ioan T. Morar


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.