Cand Madonna nu e acasa…

Stiti cum se spune… cand pisica nu e acasa… Astazi cei de la tabloidul britanic „Daily Mirror” ne dezvaluie cum se distreaza Guy Ritchie cand Madonna este peste ocean.

Regizorul a iesit intr-un bar cu prietenii, a zambit toata seara, aratand o cu totul alta fata decat atunci cand este in compania sotiei, cand pare ca tocmai a mancat o lamaie cu tot cu coaja.

Citeste si:  O tanara din Rusia a devenit Miss World 2008

Seara a inceput cu cateva beri in The Punchbowl, continuand in Whisky Mist. Guy i-a spus unui prieten: „Ma simt bine. Doamna este plecata asa ca am ales sa petrec seara cu baietii”.

In ultima perioada au circulat zvonuri despre o eventuala despartire a celor doua celebritati. Daca se adeveresc, ne putem astepta la un divort la fel de complicat ca cel dintre Paul McCartney si Heather Mill, unde averea uriasa a jucat un rol extrem de important.

Citeste si:  Ce intrebari punem la un interviu

Madonna se afla in Statele Unite, pregatindu-si turneul care ii va ocupa cam tot anul. Surse apropiate celor doi spun ca regizorul a incercat s-o convinga sa petreaca mai mult timp cu familia acasa, dar se pare ca n-a reusit.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.