Candy Bouquet – pentru momente dulci

Ideea Candy Bouquet s-a nascut in Statele Unite iar pentru punerea ei in practica s-a utilizat, la inceput … un garaj. In cei 17 ani de existenta, Candy Bouquet a cucerit intreaga lume: intr-o prima etapa, Statele Unite, iar mai apoi in peste 50 de tari, devenind o afacere de milioane de dolari. Printre detinatorii francizei Candy Bouquet in lume, se numara o printesa din Malaezia, un seic arab si chiar persoane de 70 de ani.

Secretele unui astfel de buchet sunt impartasite invataceilor numai in Statele Unite, la sediul general in Little Rock, Arkansas, printr-o formare de o saptamana, timp de 9 ore pe zi, in care se abordeaza atat detaliile „tehnice”, cat si regulile de marketing si comunicare. Cheia dulcelui succes este calitatea: standardele de calitate sunt foarte ridicate si fiecare buchet trebuie sa fie perfect din acest punct de vedere.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 21-27 decembrie

De acum, aveti posibilitatea de a imbina savoarea bomboanelor de ciocolata cu eleganta unui buchet de flori intr-un minunat… Candy Bouquet , care nu se va ofili , usca sau muri, rezistand atat timp cat veti spune nu tentatiei de a le consuma.

Candy Bouquet – produsul lansat pe piata romaneasca este un aranjament de tip floral, realizat manual, iar noutatea consta in faptul ca buchetul reprezinta o combinatie de flori din bomboane si plante artificiale.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 9-15 decembrie

Pentru realizarea lor, se folosesc o gama larga de bomboane de ciocolata (miniaturi Mars, Snickers, Twix, Bounty, Milky Way; praline Heidi cu alune si cappuccino; bomboane Iceberg si Iceberg Twist; Raffaello; Chocolate Girl Cigars si Chocolate Boy Cigars – trabucuri din ciocolata), jeleuri Starburst, bomboane M&M si dropsuri din fructe cu arome de ananas, portocale, lamaie, capsuni, zmeura. Acestea sunt bomboanele de baza care intra in componenta buchetului.

Candy Bouquet Romania va ofera o gama larga de aranjamente: Popcorn Box, Candy House, Smiley, Mailbox, Cornucopia, Lots of love, Valentine, Sweetheart, Mother, Classy Pot, Sundae Glass, Ikebana… reprezentand modelele de baza, insa fiecare buchet este unic in felul sau. De asemenea, realizam aranjamente la comanda, respectand cerintele dumneavoastra (o anumita limita superioara de pret, un anumit container – vasul suport, un anumit tip de aranjament…).

Citeste si:  Elena din ... Parlament

Mai mult, aranjamentele noastre pot fi personalizate pentru a exprima mesajul pe care doriti sa-l transmiteti, iar, daca dumneavoastra aveti o idee, noi o vom pune in practica!

Un grup de tineri entuziasti va pun la dispozitie creativitatea si indemanarea lor pentru ca dumneavoastra sa gasiti modalitatea ideala de a spune „Te Iubesc!”, „La Multi Ani!”, „Sarbatori Fericite!” sau pur si simplu „Multumesc!” familiei, prietenilor, clientilor sau angajatilor dumneavoastra.

Alegand un Candy Bouquet veti impresiona prin originalitate!


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.