Cantarete de folclor tatuate

Look-ul canteretelor de muzica populara ne socheaza din ce in ce mai mult in ultima vreme. Aparitii ca Maria Carneci, Ileana Ciuciulete ne lasa cu gura cascata. Si nu de admiratie. Vulgarul si kitschul au pus stapanire si pe lumea folclorului. Frumusetea si valoarea costumelor populare sunt intinate de chipuri machiate in mod grosolan sau de alte artificii la care aleg sa recurga divele din domeniu.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun ce hobby-uri ai

Din „Click”, aflam astazi ca Elena Merisoreanu detine un record in materie de tatuaj facial. Ea a recunoscut ca si-a facut un tatuaj permanent cu tus tailandez la ochi, sprancene si buze. Si interventiile au fost facute in America, cantareata plangandu-se de calitatea serviciilor similare prestate in Romania.

Pretul a fost de 600 de dolari. Un chilipir! Cand te gandesti cati bani poti economisi renuntand la achizitionarea de rujuri, contur de buze, tus de ochi si alte cosmetice! Si te alegi, in schimb, si cu o fata de clovn de toata frumusetea!

Citeste si:  Ultimul Zburator (2014) – in cinema din 7 februarie

In curand, Elena Merisoreanu intentioneaza sa apeleze si la un lifting facial, insa medicul i-a spus ca deocamdata nu este necesar.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.