Cantaretul britanic Boy George a fost condamnat la 15 luni de inchisoare

Cântăreţul britanic Boy George a fost condamnat la 15 luni de închisoare pentru sechestrarea unui tânăr norvegian care a refuzat să întreţină relaţii sexuale cu el, informează AFP.

Cântăreţul de 47 de ani a fost găsit vinovat de acte violenţă petrecute în anul 2007. Potrivit judecătorului de la tribunalul Snaresbrook din Londra, Boy George a acţionat cu premeditare şi a traumatizat victima. Victima a declarat în instanţă că a mers acasă la Boy George, la reşedinţa acestuia din capitala Angliei, pentru o şedinţă foto. Pentru că nu a vrut să facă sex cu artistul, acesta din urmă l-a legat şi l-a privat de libertate, cu ajutorul unui complice.

Citeste si:  Cariera si familia

Boy George nu a dat declaraţii în instanţă, însă a recunoscut în faţa poliţiştilor că l-a legat pe norvegian de mâini după ce l-a prins căutând în computerul său personal.

Pe numele său adevărat George O’Dowd, britanicul Boy George este un personaj controversat din showbizz, asta ÅŸi din pricina orientării sale sexuale. ÃŽn anii ’80, cântăreÅ£ul fost liderul trupei pop Culture Club, lansând hit-uri printre care „Do You Really Want To Hurt Me” ÅŸi „Karma Chameleon”. Pe cont propriu, cariera lui Boy George a înregistrat un regres. Cea mai cunoscută piesă a sa lansată solo este „Bow Down Mister”, din 1991.

Citeste si:  Artista Roisin Murphy a purtat la Săptămâna Modei de la Milano creaÅ£iile unui designer român

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.