Care e legatura intre un inorog, un iepuras si un porc?

Munca e bratara de aur, asa ne-au invatat stramosii. Iar atunci cand e profitabila, iti si aduce bratari de aur sau alte giuvaiere. Nicio profesie nu este rusinoasa.

Asa, de exemplu, George de la Body&Soul are o afacere extrem de profitabila cu vanzarea de mate de porc. Acestea vin din China. Asadar nu luam de la chinezi doar tehnologie, incaltaminte sport Nile sau tricouri. Intestinele sunt la fel de valoroase.

Citeste si:  Cum conduci eficient o echipa?

Daca munca nu e rusinoasa, numele afacerii este. Explicati-mi si mie care este legatura intre mate si inorogi? Caci „Inorogul” se numeste firma infiintata de George Monceanu. Care este legatura intre carnati si alte preparate culinare de acest fel si vechile legende?

Noi nu stim, dar poate iubita lui, Cristina, fost iepuras Playboy, stie. Ea a acceptat sa apara pe ambalajele respectivului produs. Oare matele sunt sexi si am pierdut noi acest lucru din vedere? Se pare ca da intrucat vanzarile au crescut cu 60 la suta de cand Cristina zambeste gales de pe intestine.

Citeste si:  "Firmin. Aventurile unei vieti subterane", de Sam Savage, a aparut la editura Polirom

Matele vandute i-au dus pe cei doi intr-o vacanta de vis in Tailanda. La cat mai multi km de mate!


3 Comentarii
  1. :daca munca nu e rusinoasa,NUMELE AFACERII ESTE: am citat din articolul de mai sus.Si de unde tragi tu concluzia ca INOROGUL e numele ¨¨afacerii¨?daca spuneai ca e numele firmei era mult mai corect dar rautatea si invidia va orbeste,schimbati-va un pic cip-ul,forma de a gindi si ROMANIA o sa mearga mult mai bine

  2. am cautat in metro, kaufland si mega image pana acum sa cumpar mate romanesti de porc si nu dau decat peste cele din China. este incredibil, vreau sa cumpar produs romanesc, cu traditie de altfel, si deja simt ca nu mi se permite. NU doresc sa folosesc pentru preparare mate din china!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.