Carmen Serban, pretentii de diva

Ceea ce in alte tari ar fi incadrat la categoria „Curiozitati ale naturii”, la noi este privit ca fiind etalon de frumusete. Altfel nu-mi pot explica parerea lui Carmen Serban despre propria-i persoana. Oare n-a privit-o nimeni cu ingrijorare sau compasiune pana acum astfel incat sa-i trezeasca ceva semnale de alarma?

Citeste si:  Belgia

In „Cancan”, ni se relateaza cum, fiind invitata la o emisiune la Kanal D, manelista a supravegheat totul, insistand asupra unghiurilor din care vrea sa fie filmata, pentru a-si evidentia profilul, zica-se. O fi oare chiar motiv de mandrie?
Cu niste pretentii pe care doar starurile de la Hollywood si le permit (de exemplu, Enrique Iglesias nu vrea sa-i fie filmata alunita de langa nas, considerand-o dizgratioasa), Carmne Serban si-a ales pozitia in studio care i s-a parut cea mai convenabila, nepasandu-i de faptul ca mai existau si alti invitati in respectiva emisiune.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 29 septembrie - 5 octombrie

Nu s-a oprit insa aici. Educatia primita pe mahala si-a spus cuvantul si acum, cantareata admonestand-o pe persoana al carei caz era dezbatut, cu un limbaj vulgar, greu de reprodus.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.