Carpathian Adventure 2008

Please select a featured image for your post

Iti plac aventura si muntii? Daca da, atunci poti participa la aventura din Muntii Piatra Craiului – Iezer – Fagaras! Acesta cursa va dura trei zile, in perioada 6-10 august si are ca scop descoperirea si admirarea frumusetii naturale a Romaniei. La acest concurs pot participa si persoane straine, dar toti participantii trebuie sa aiba varsta minima de 18 ani.
Citeste si:  Occupation in 26 Pictures, un film cult din spatiul ex-iugoslavic, va fi prezentat in inchiderea Divanului Degustatorilor de Film si Arta Culinara
In aceasta competitie toti participantii vor putea sa-si testeze limitele, atat psihice cat si fizice. Se pune foarte mult accentul pe spiritul de echipa care de multe ori te poate scoate din diverse pericole. Pana in prezent si-au confirmat participarea 18 echipe, dintre care doar 7 sunt inscrise la categoria profesionisti.
Citeste si:  Adore – cand carnea tanara e a unui barbat. Si e degeaba
Pentru acest concurs tabara de baza s-a decis a fi Plaiul Foii, unde daca se doreste exista si posibilitate de cazare in pensiune pentru aproximativ 20 de oameni. Traseul ( Muntii Piatra Craiului – Iezer – Papusa si o parte din Muntii Fagaras) pe care echipele il vor avea de parcurs este de aproximativ 90 de kilometrii pentru profesionisti si 60 pentru incepatori. Pe langa probele obisnuite la acest concurs, cele de biciclism, alpinism vor mai exista si probele complementare la acest concurs sunt: rappel, speologie si riroliana.
Citeste si:  Castigare bani
Puteti gasi mai multe detalii si noutati despre acest concurs, cat si regulamentul oficial, pe site-ul oficial al organizatorilor: www.carpathianadventure.ro


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.