Castigatorii premiilor Emmy

In acest weekend, intr-o fastuoasa ceremonie la Microsoft Theater, in Los Angeles, s-au decernat premiile Emmy. HBO a dominat iarasi, plecand acasa cu cele mai multe premii. Numai Game of Thrones a avut 24 de nominalizari. Denumirea completa a premiilor este Emmy Primetime si se acorda acelor productii tv americane difuzate in primetime. Exista si Premiile Emmy Daytime

Vedeti daca favoritii vostri se afla printre castigatori.

Cel mai bun serial-drama
Castigator: Game of Throne(HBO)
Nominalizati: Better Call Saul(AMC), Downton Abbey(PBS), Homeland(Showtime), House of Cards(Netflix), Mad Men(AMC), Orange Is The New Black(Neftlix).

Cel mai bun serial de comedie
Castigator: Veep(HBO)
Nominalizati: Louie(FX), Modern Family(ABC), Parks and Recreation(NBC), Silicon Valley(HBO), Transparent(Amazon), Unbreakable Kimmy Schmidt(Netflix).

Cel mai bun actor intr-un rol principal intr-un serial-drama
Castigator: Jon Hamm pentru rolul din Mad Men.
Nominalizati: Kyle Chandler pentru rolul din Bloodline, Jeff Daniesl pentru rolul din The Newsroom<, Bob Odenkirk pentru rolul din Better Call Saul, Live Schreiber pentru rolul din Ray Donovan, Kevin Spacey pentru rolul din House of Cards.

Cea mai buna actrita intr-un rol principal intr-un serial-drama
Castigatoare: Viola Davis pentru rolul din How to Get Away with Murder.
Nominalizate: Clare Danes pentru rolul din Homeland, Taraji P. Henson pentru rolul din Empire, Tatiana Maslany pentru rolul din Orphan Black, Elisabeth Moss pentru rolul din Mad Men, Robin Wright pentru rolul din House of Cards.

Cel mai bun actor intr-un rol principal intr-un serial de comedie
Castigator: Jeffrey Tambor pentru rolul din Transparent
Nominalizati: Anthony Anderson pentru rolul din black-ish, Louis C.K. pentru rolul din Louie, Don Cheadle pentru rolul din House of Lies, Will Forte pentru rolul din Last Man on Earth, Matt LeBlanc pentru rolul din Episodes si William H. Macy pentru rolul din Shameless.

Citeste si:  Zodiile si sexul in afara patului

Cea mai buna actrita intr-un rol principal intr-un serial de comedie
Castigatoare: Julia Louis-Dreyfus pentru rolul din Veep.
Nominalizate: Edie Falco pentru rolul din Nurse Jackie, Lisa Kudrow pentru rolul din The Comeback, Amy Poehler pentru rolul din Parks and Recreation, Amy Schumer pentru rolul din Inside Amy Schumer, Lily Tomlin pentru rolul din Grace and Frankie.

Cel mai bun actor intr-un rol secundar intr-un serial-drama
Castigator: Peter Dinklage pentru rolul din Game of Thrones.
Nominalizati: Jonathan Banks pentru rolul din Better Call Saul, Ben Mendelsohn pentru rolul din Bloodline, Jim Carter pentru rolul din Downton Abbey, Michael Kelly pentru rolul din House of Cards, Alan Cumming pentru rolul din The Good Wife.

Cea mai buna actrita intr-un rol secundar intr-un serial-drama
Castigatoare: Uzo Aduba pentru rolul din Orange Is the New Black.
Nominalizate: Joanne Froggatt pentru rolul din Downton Abbey, Lena Headey pentru rolul din Game of Thrones, Emilia Clarke pentru rolul din Game of Thrones, Christina Hendricks pentru rolul din Mad Men, Christine Baranski pentru rolul din Good Wife.

Cea mai buna actrita intr-un rol secundar intr-un serial de comedie
Castigatoare: Allison Janney pentru rolul din Mom.
Nominalizate: Niecy Nash pentru rolul din Getting On, Julie Bowen pentru rolul din Modern Family, Kate McKinnon pentru rolul din Saturday Night Live, Mayim Bialik pentru rolul din The Big Bang Theory, Gaby Hoffmann pentru rolul din Transparent, Jane Krakowski pentru rolul din Unbreakable Kimmy Schmidt, Anna Chlumsky pentru rolul din Veep.

Citeste si:  Alabala... Kid

Cel mai bun actor intr-un rol secundar intr-un serial de comedie
Castigator: Tony Hale pentru rolul din Veep.
Nominalizati: Andre Braugher pentru rolul din Brooklyn Nine-Nine, Adam Driver pentru rolul din Girls, Keegan-Michael Key pentru rolul din Key&Peele, Ty Burrell pentru rolul din Modern Family, Tituss Burgess pentru rolul din Unbreakable Kimmy Schmidt.

Cea mai buna miniserie
Castigatoare: Olive Kitteridge(HBO)
Nominalizate: American Crime(ABC), American Horror Story: Freak Show(FX), The Honorable Woman(Sundance), Wolf Hall(PBS).

Cel mai bun film de televiziune
Castigator: Bessie(HBO)
Nominalizate: Agatha Christie’s Poirot: Curtain, Poirot’s Last Case(Acorn TV), Grace of Monaco(Lifetime), Hello Ladies: The Movie(HBO), Killing Jesus(National Geographic), Nightingale(HBO).

Cel mai bun actor in rol principal intr-o miniserie sau film de televiziune
Castigator: Richard Jenkins pentru rolul din Olive Kitteridge.
Nominalizati: Timothy Hutton pentru rolul din American Crime, Ricky Gervais pentru rolul din Derek Special, Adrien Brody pentru rolul din Houdini, David Oyelowo pentru rolul din Nightingale, Mark Rylance pentru rolul din Wolf Hall.

Cea mai buna actrita in rol principal intr-o miniserie sau film de televiziunea
Castigatoare: Frances McDormand pentru rolul din Olive Kitteridge.
Nominalizate: Felicity Huffman pentru rolul din American Crime, Jessica Lange pentru rolul din American Horror Story. Freak Show, Queen Latifah pentru rolul din Bessie, Maggie Gyllenhaal pentru rolul din The Honorable Woman si Emma Thompson pentru rolul din Sweeney Todd.

Cel mai bun actor in rol secundar intr-o miniserie sau film de televiziune
Castigator: Bill Murray pentru rolul din Olive Kitteridge
Nominalizati: Richard Cabral pentru rolul din American Crime, Denis O’Hare pentru rolul din American Horror Story: Freak Show, Finn Wittrock pentru rolul din American Horror Story: Freak Show, Michael Kenneth Williams pentru rolul din Bessie, Damian Lewis pentru rolul din Wolf Hall.

Citeste si:  Copolla isi dezvaluie viata, in filmul "Tetro", refuzat la competitia de la Cannes

Cea mai buna actrita in rol secundar intr-o miniserie sau film de televiziunea
Castigatoare: Regina King pentru rolul din American Crime.
Nominalizate: Sarah Paulson pentru rolul din American Horror Story: Freak Show, Angela Bassett pentru rolul din American Horror Story: Freak Show, Kathy Bates pentru rolul din American Horror Story: Freak Show, Mo’Nique pentru rolul din Bessie, Zoe Kazan pentru rolul din Olive Kitteridge.

Cel mai bun program de tip variety
Castigator: The Daily Show(Comedy Central)
Nominalizate: The Colbert Report (Comedy Central), Jimmy Kimmel Live(ABC), Last Week Tonight(HBO), Late Show with David Letterman(CBS), The Tonight Show Starring Jimmy Fallon(NBC).

Cel mai bun scenariu pentru un program de tip variety
Castigator: The Daily Show(Comedy Central)
Nominalizate: The Colbert Report (Comedy Central), Inside Amy Schumer(Comedy Central), Last Week Tonight(HBO), Late Show with David Letterman(CBS).

Cea mai buna regie pentru un program de tip variety
Castigator: The Daily Show(Comedy Central)
Nominalizate: The Colbert Report (Comedy Central), Inside Amy Schumer(Comedy Central), Late Show with David Letterman(CBS), The Tonight Show Starring Jimmy Fallon(NBC).

Cel mai bun serial variety
Castigator: Inside Amy Schumer(Comedy Central)
Nominalizate: Drunk History(Comedy Central), Key&Peele(Comedy Central), Portlandia(IFC), Saturday Night Live(NBC).

Cel mai bun concurs reality
Castigator: The Voice(NBC).
Nominalizate: Dancing with the Stars(ABC), Project Runway(Lifetime), So You Think You Can Dance(FOX), Top Chef(Bravo).


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.