Cea mai zgomotoasa trupa din lume, Manowar, va canta la Bucuresti, pe 5 iulie 2009

Trupa heavy-metal Manowar, intrată în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai zgomotoasă din lume, va concerta, pe 5 iulie, la BucureÅŸti, în ultima zi a celei de-a treia ediÅ£ii B’ESTFEST, au anunÅ£at organizatorii, Emag!c Entertainment.

Biletele pentru B’ESTFEST AFTERSHOCK, cum este numită ultima zi a festivalului, vor costa 100 ÅŸi 150 de lei, în funcÅ£ie de poziÅ£ia faţă de scenă.

Citeste si:  Vacanta pe drum - road trip

Formată în prezent din Eric Adams, Joey DeMaio, Karl Logan ÅŸi Scott Columbus, Manowar este unul dintre cele mai reprezentative nume ale genului heavy-metal. Trupa americană a intrat în Guinness Book of World Records (Cartea Recordurilor) în 1984, ca fiind „cea mai zgomotoasă trupă din lume”. Pe parcursul unei cariere de peste un sfert de secol, Manowar a lansat zece albume de studio, trei albume live, precum ÅŸi numeroase single-uri, EP-uri, compilaÅ£ii ÅŸi DVD-uri.

Citeste si:  Capitala se pregateste de Festivalul International de Teatru de Strada B-FIT in the Street!

Cel mai recent album de studio Manowar, “Gods of War”, a apărut la începutul anului 2007, fiind primul dintr-o serie de materiale dedicate zeilor războiului din diferite mitologii.

A treia ediÅ£ie B’ESTFEST este programată în intervalul 2-5 iulie 2009, la la complexul Romexpo. Pentru primele trei zile ale festivalului, vor fi puse în vânzare, începând cu 3 octombrie, abonamente, la preÅ£ul de 270 de lei. Acestea pot fi cumpărate de pe siteul www.myticket.ro ÅŸi din reÅ£eaua magazinelor Diverta.

Citeste si:  NU razboiului!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.