Cel ales, 4 premii la Los Angeles Cinema Festival of Hollywood

Filmul CEL ALES a primit 4 premii la editia 2015 a festivalului international de film Los Angeles Cinema Festival of Hollywood: premiul pentru cel mai bun film narativ si premiul pentru cel mai bun regizor, acordate producatorului si regizorului Cristian Comeaga, premiul pentru cea mai buna imagine, acordat directorului de imagine Gabriel Kosuth si premiul pentru cea mai buna muzica originala acordat compozitorului Marius Leftarache.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie e, ca sa-ti spun ce face daca-l inseli

Dintotdeauna, mi-am imaginat un film bun ca pe o pledoarie reusita. Spectatorii sunt jurati, iar eu, asemeni unui avocat dibaci, il port pe fiecare dintre ei acolo unde vreau. Incerc mereu sa-l impresionez, sa-l emotionez pe cel din bezna, sa-l fac sa ma urmeze si pornesc mereu cu gandul ca spectatorul generic pe care-l iau cu mine la drum e cel mai sceptic dintre toti. Ii spun intotdeauna o poveste; mai grav, mai zambitor, mai romantic sau mai crud, incerc sa il surprind, sa-l fac curios si ii cer replica, raspuns, spune regizorul Cristian Comeaga.

Citeste si:  Imbraca-te pentru succes

Se pare ca pledoaria cineastului roman a fost convingatoare pentru juriul festivalului de film independent Los Angeles Cinema Festival of Hollywood, un festival care in anii anteriori i-a avut printre castigatori pe regizorii Jorgo Papavassiliou, Pavel Sanaev, dar si pe actorii Jean Reno, Ed Harris, Rosanna Arquette si Charles Rettinghaus.

Multipremiat in Orasul Ingerilor si al Oscarurilor, “CEL ALES”, produs de Domino Film si distribuit de IntercomFilm, va fi lansat in Romania pe 24 aprilie si ii are in distributie, in rolurile principale pe Bogdan Stanoevici, Laura Cosoi, Nicodim Ungureanu si Olimpia Melinte.

Citeste si:  Romanian Music Awards 2008!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.