Cel mai mare targ international de Craciun va avea loc pe 7 decembrie

Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti (IWA) organizeaza cea de-a opta editie a targului de Craciun The Christmas Bazaar 2008 ce va avea loc pe 7 decembrie la RomExpo. Evenimentul va avea loc in pavilioanele 20 si 21, astfel incat in fiecare pavilion, participantii, respectiv ambasade din Romania, vor putea avea un stand cu mancare traditionala si unul cu obiecte manufacturate special create pentru Craciun.

Ca in fiecare an, The Christmas Bazaar promoveaza diversitatea prin cultura. Misiunile diplomatice din Romania care vor participa vor veni cu mancaruri dintre cele mai deosebite fata de bucataria romaneasca. Astfel, cei care decid sa vina la targ vor avea ocazia sa guste mancaruri exotice si sa cunoasca obiceiuri din state mai putin cunoscute romanilor.

The Christmas Bazaar este cea mai importanta actiune caritabila organizata de IWA in fiecare an. Printre proiectele pe care asociatia le-a derulat pana acum, se numara actiuni pentru case de copii din Bucuresti si din tara, pentru azile de batrani si pentru centre destinate persoanelor cu dizabilitati. De asemenea, IWA a sprijinit reabilitarea catorva scoli din diferite judete din tara si proiecte initiate de alte ONG-uri precum Ovidiu Rom, Sense International sau Asociatia P.A.V.E.L. Banii care vor fi stransi ca urmare a editiei de anul acesta a The Christmas Bazaar vor fi folositi printre altele pentru a achizitiona calculatoare pentru scoli mai putin dotate din Bucuresti.

Citeste si:  Afla ce spune numerologia despre profesia adecvata tie

Aceasta editie este organizata sub inaltul patronaj al Ministerul Afacerilor Externe si cu sprijinul Primariei Capitalei care vor promova imaginea Romaniei pregatind mancarea traditionala si obiecte manufacturate pentru Craciun. In cadrul evenimentului, participantii vor avea partea de nenumarate surprize, printre care o parada internationala de costume populare sau colinde cantate de copii talentati.

Citeste si:  Carla Bruni primeste 40.000 de euro despagubiri, pentru o geanta cu o fotografie in care apare goala

Targul va fi deschis pentru public incepand cu ora 11.00, iar accesul se va face pe baza de bilete care vor putea fi achizitionate la intrarea in pavilioane.
Sponsori:RomExpo, Coca Cola, Optim Group.

IWA, a fost infiintata in 1978, la initiativa sotiei Atasatului Cultural al SUA in Romania, Evelyn Zivetz, pentru a promova prietenia intre femeile din toata lumea. In plus, Zivetz dorea sa sprijine femeile straine care veneau in Romania si nu cunosteau pe nimeni, cu atat mai putin obiceiurile si stilul de viata din Bucuresti. De la inceput pana acum, din IWA au facut parte 2000 de femei de peste 50 de nationalitati diferite. In prezent, IWA are 200 de membre atat de nationalitate romana, cat si straina.

Citeste si:  Cum actioneaza femeile in afaceri

IWA este o organizatie non-guvernamentala, apolitica si non-profit ce a avut ca scop la infiintare, in 1978, promovarea relatiilor de prietenie intre femeile de nationalitati diferite care isi incepeau viata in Romania. In timp insa, IWA a devenit un promotor al actiunilor caritabile, implicandu-se in proiecte impreuna cu aproximativ toate fundatiile din Romania. In cifre, cu ajutorul membrilor si a partenerilor asociatiei, IWA a demarat din anul 2000 in jur de 200 de proiecte, cu o investitie de peste 1 mil euro. Banii proveniti din sponsorizarile acestui proiect sunt in totalitate destinati finantarii de proiecte de responsabilitate sociala.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.