Cel mai nou film regizat de Clint Eastwood, cu Angelina Jolie pe afis, va fi lansat vineri in SUA

„Changeling”, ultimul film în regia lui Clint Eastwood, cu Angelina Jolie în rolul principal, va fi lansat, vineri, în Statele Unite, urmând ca producÅ£ia să intre ÅŸi în cinematografele din România pe 16 ianuarie 2009.

Pelicula, care s-a numărat printre nominalizările ediÅ£iei de anul acesta a Festivalului de la Cannes, este prima în care Eastwood a colaborat, ca regizor, cu Angelina Jolie. Alături de ea, în „Changeling” mai joacă John Malkovich ÅŸi Morgan Eastwood, fata regizorului, care va împlini 12 ani în decembrie.

Citeste si:  Corfu, cea mai verde dintre insulele grecesti

„Changeling” este al 31-lea film regizat de Clint Eastwood, care în prezent lucrează la alte două producÅ£ii: „The Human Factor”, o incursiune în biografia lui Nelson Mandela, cu Matt Damon ÅŸi Morgan Freeman în rolurile principale, ÅŸi „Gran Torino”, al cărui scenariu urmăreÅŸte povestea unui veteran al războiului din Corea.

ÃŽn cariera sa de regizor, Clint Eastwood a câştigat peste 60 de premii la diferite festivaluri de film internaÅ£ionale, între care ÅŸi două Oscaruri. Filmele care i-au adus cele mai multe premii sunt „Million Dollar Baby”, „Mystic River”, „Unforgiven” ÅŸi „Bridges of Madison County”.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 17-23 decembrie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.