Cel putin 12 fani ai lui Michael Jackson s-au sinucis dupa ce au aflat ca megastarul a murit

Mai mulţi fani ai lui Michael Jackson s-au sinucis în urma morţii megastarului, a declarat Garry Taylor, preşedintele şi proprietarul MJJcommunity.com, citat de Sky News.

Potrivit acestuia, este posibil ca unul dintre fanii care s-au sinucis să fie britanic.

„Cred că s-a ajuns la 12. Cred că printre cei care s-au sinucis figurează un britanic. Este o perioadă grea, dar Michael Jackson nu ar fi vrut aÅŸa ceva. Ar fi vrut ca ei să trăiască”, a subliniat el.

Citeste si:  Solistul trupei Depeche Mode, sfatuit de medici sa plece in SUA, pentru tratament

Jesse Jackson, prieten cu megastarul, a realizat un filmuleÅ£ pe YouTube în care le cere fanilor să „nu se autodistrugă”. „Inimile ne sunt pline de durere. Durerea este enormă, dar avem ÅŸi ocazia de a celebra viaÅ£a lui Michael. Michael a fost fericit cântând ‘Noi suntem lumea’. Nu vă autodistrugeÅ£i”, îi roagă el pe fani.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cum conduci un colectiv

MJJcommunity.com a fost formată în urmă cu zece ani de către Taylor ÅŸi are mai mult de 14.000 de utilizatori online ÅŸi 30 de membri ai administraÅ£iei, în întreaga lume. El a spus că moartea megastarului i-a lăsat pe fanii de pe forum „într-o zonă cu totul bizară”. „Nu pot accepta moartea lui Jackson, se simt într-o altă realitate”, a subliniat el.

Citeste si:  Wii Fit, antrenorul tau personal

Mii de fani ai lui Michael Jackson sunt aşteptaţi la 13 iulie pe 02 Arena, unde starul urma să susţină un concert.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.