Cele mai bune (si amuzante) scene de dezvirginare din cinema

In ultimele decenii, zeci de filme au tratat subiectul „primei dati”. Nu intotdeauna scenele respective au avut bun gust sau umor, insa cateodata lucrurile au mers struna. Iata rezultatul:

American Pie. Cel mai faimos film despre dezvirginare din istorie povesteste periplul a cinci prieteni spre marele moment. Cuprinde una dintre scenele antologice din comedia americana, cea in care tatal lui Jim (Jason Biggs) intra peste el in timp ce isi delecteaza penisul cu senzatia unei placinte calde.

Citeste si:  Gandeste cum trebuie

Virgin la 40 de ani (2005). Andy este in situatia descrisa de titlul filmului, iar eforturile pe care le face pentru a scapa de acest „stigmat” sunt comice de la un cap la altul.

Better Off Dead (1985). In timpul orei de matematica, Lane Meyer (john Cusack) isi aminteste cu drag de prima oara cand a facut sex cu fosta sa prietena, Beth, pe care o adora in continuare. Scena este departe de a fi romantica, avand loc in duba sa, in mijlocul unei paduri, in timp ce hotii ii furau cauciucurile de la masina.

Citeste si:  In Filipine, sa stai la bariera. De corali

But I’m a Cheerleader. Familia unei majorete, Megan Bloomfield, este ingrijorata ca aceasta ar fi lesbiana, pentru ca nu simte nicio placere sarutandu-se cu cel mai smecher baiat din scoala. Asa ca o trimit la un centru de realibilitare unde, evident, se indragosteste de o alta fata, Graham. De aici e istorie.

Cruel Intentions. Intreaga intriga a filmului vorbeste despre dezvirginare : Cinica Kathryn Merteuil (Sarah Michelle Gellar) face un pariu cu fratele ei vitreg, Sebastian Valmont (Ryan Phillippe), acesta urmand sa o seduca pe Annette Hargrove (Reese Witherspoon), o fata frumoasa si inocenta care si-a propus sa ramana virgina pana cand va cunoaste dragostea adevarata.

Citeste si:  Horoscopul lunii aprilie

Superbad. Un pusti simpatic foc, grasut, tocilar si virgin, reuseste, impotriva tuturor celor care nu-i dadusera nicio sansa, sa isi piarda virginitatea cu o blonda superba, slaba si netocilara. Cam nerealist.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.