Charlotte M – caseta cu bijuterii de creator

Dincolo de artizani sau de designeri cu diplome, sunt creatorii. Prin viziuni îndrăzneţe asupra liniilor, materialelor şi culorilor, ei recreează conceptul de bijuterie. Se caracterizează, simplu, prin forme nemaiîntâlnite, aluzii la vacanţe şi poveşti şi, uneori, sunt premiaţi pentru micile minuni pe care le săvârşesc. Pentru prima oară în România, un magazin adună creatori laureaţi pe plan internaţional, alături de speranţe pe plan local: Charlotte M.

Citeste si:  NESCAFE aduce consumatorilor promotia "Scoate-ti banii de la automatul NESCAFE!”

Vă invităm pe www.casetacubijuterii.ro sau la o ceaşcă de ciocolată caldă în magazinul Charlotte M din Bucureşti, str. Popa Tatu nr. 24, pentru a descoperi o multitudine de culori, forme şi poveşti.

În casetele Charlotte M sunt creatori din întreaga lume, într-o feerie de argint, lemn exotic, inox, răşine, agate, jad, opal, onix, fetru, alamă, chihlimbar chery sau citron… Pentru toate acelea care ne dorim unicitate, frumos, aparte, există colecţiile de creator de la Charlotte M.
Creatorii prezenţi în casetele Charlotte M. sunt: Désirée Schmidt, Ernesto de Barcelona, R Sobral, Rocio Mendevil, Balticambre, La Pangée, Pujades, Carla Milet, Roxana Gheorghe, Elena Crişan, Andreea Văduva, Don Reloj.

Citeste si:  Allview S1 Tytan, un telefon romanesc

Charlotte M vă aşteaptă să ne bucurăm împreună de colecţiile Maghreb, Ilinca, Nature, Classy, Boheme, Geometry, Voyage, Rodika şi Jeunes artistes.
Până în 15 martie, la Charlotte M găsiÅ£i seturi unicat la preÅ£uri promoÅ£ionale, cadouri pentru suflet ÅŸi minte. ViaÅ£a merită să fie frumos trăită…

Adresă magazin: Bucureşti, str. Popa Tatu, nr. 24, sector 1.
Boutique online: www.casetacubijuterii.ro

Citeste si:  Polonia, simbolul indestructibilitatii

www.casetacubijuterii.ro


2 Comentarii
  1. Este minunat ce-am gasit aici…!o inspiratie de culori, forme, materiale….
    Si eu sunt pasionata de acest domeniu spre care voi pasi sigur la un moment dat, insa, pentru moment, iti multumesc pentru frumusetile ce mi le-ai trezit….mi-am facut comanda si-o astept cu nerabdare….
    Mult noroc in continuare!

  2. Draga Nicoleta,

    Multumesc foarte mult pentru cuvintele tale frumoase. Ma bucur enorm de fiecare data cand cineva apreciaza magazinul Charlotte M. Sper ca bijuteriile primite de tine sa iti faca viata mai colorata.
    Te astept oricand sa bem o ceasca de ceai impreuna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.