Cine nu e gata, il luam cu lopata!

Daca v-ati plictisit de vesti rele, griji si probleme, avem cel mai bun remediu : zambete de copii, jocuri si jucarii, distractie cat cuprinde, toate la Baby Boom Show !
Intre 3 si 5 septembrie la Complexul expozitional Constanta, Baby Boom vine la mare. Si nu vine singur, vine cu tot alaiul de jocuri, concursuri, premii si surprize cu succes garantat la copii dar si la parinti.

Citeste si:  Goran Bregovic canta la prima editie a festivalului intercultural "Baro Foro"

Pentru a doua oara pe litoral, Baby Boom Show este deja un eveniment consacrat, la care participa cei mai importanti producatori, importatori si distribuitori de produse pentru copii : jucarii de tot felul, leagane si carucioare, scaune auto, biciclete, triciclete, dar si articole de hranire, baie si igiena, alimente, medicamente, vitamine, mobilier si decoratiuni la preturi speciale.

Timp de 3 zile, in cadrul singurului eveniment de acest gen de pe litoral, organizatorii se vor intrece in a va aduce buna dispozitie si zambetul pe buze . Cei prezenti se vor bucura de :
• concursuri hazlii cu premii atractive : Cea mai haioasa poza din burtica, Tombola Baby Boom, Maratonul carucioarelor, Danseaza cu mami, Karaoke Bebe ;
• spatii de joaca special amenajate pentru copii;
• spatii de alaptare pentru tinerele mamici;
• face painting;
• povesti si surprize;
• personaje de basm, baloane si multa, multa distractie.

Citeste si:  Stadiile dezvoltarii carierei

Baby Boom Show este cadrul perfect in care sa cumparam produse pentru cei mici, sa invatam totul despre cresterea copilului, in timp ce ne jucam si ne amuzam. Haideti la BABY BOOM SHOW !
Program vizitare:
V-S: 10:00 – 18:00
D: 10:00 – 16:00


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.