Cine o imbraca pe Miss Universe in Marea Finala din Bahamas?

In Marea Seara a decernarii premiilor Miss Universe Romania, rochiile de seara ale concurentelor, precum si ale prezentatoarei Valentina Ionescu, au fost asigurate de Bien Savvy.

Tot Bien Savvy o va imbraca pe Miss Universe Romania cu ocazia galei Miss Universe din Bahamas

Bien Savvy este un brand de nisa adresandu-se femeilor care isi doresc Totul. Alegerea brandului Bien Savvy ca si sponsor si furnizor al rochiilor de seara pentru Miss Universe Romania, reprezinta recunoasterea excelentei in design, a tinutelor marca Bien Savvy.

Rochiile Bien Savvy sunt croite cu pasiune, in micul, discretul, si foarte rafinatul atelier de pe Popa Soare, 26, de catre o echipa de artizani ai bunului gust. Muza inspiratiei este Femeia insasi: temperamentala, feminina, visatoare, amanta, logodnica, iubita… Femeia este singurul piedestal pe care Bien Savvy isi urca operele de arta.

Citeste si:  Sinestezii ale gratiei

Materialele in care croim visele, sunt de la cele mai pretioase, la cele
mai neobisnuite.Dar niciodata, dintr-o colectie Bien Savvy nu lipsesc
matasurile fine, satinul, voalul, organza, toate acele texturi ambivalente, subversive, intrigante si extrem de senzuale. Croilelile se individualizeaza prin linii moi, lascive, ducand cu gandul la freamatul pasiunii, al dansului, al iubirii de viata.

Citeste si:  Magique-Shop.ro - decoratiuni exotice

Rochiile Bien Savvy sunt vandute in magazine din Bucuresti, Brasov, si Constanta. Ca un proiect pe termen mediu, Bien Savvy va fi monograma bunului gust in vitrinele magazinelor din toata lumea.

Momentul de revelatie al oricarei femei este atunci cand poarta o rochie. Pentru doamne si domnisoare, Bien Savvy are un mesaj succint: „Purtati o rochie de fiecare data cand doriti sa vi se implineasca un vis! Pentru ca nimic nu este mai putenic decat forta pe care o emana o femeie atunci cand crede in sine!”

Citeste si:  Rochii de mireasa purtate de vedete in 2012

Dar va invitam pe dumneavoastra, Oameni ai presei, in magazinul nostru Bien Savvy din Bucuresti, B-dul Dimitrie Cantemir, nr.2B,Zona Unirii, langa restaurantul Horoscop, sau la atelierul nostru de pe strada Popa Soare nr. 26, pentru a lua contact cu creatiile noastre, si cu echipa noastra, si a arata cititorilor si telespectatorilor, cum a fost croita rochia care va imbraca pe frumoasa noastra concurenta la Miss Universe in Bahamas.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.