Cinema de buzunar

Cand mergi in vacanta, iti lipseste televizorul, calculatorul sau home cinema-ul tau de acasa. Cand ai de tinut o prezentare, trebuie sa te plimbi prin oras cu un proiector mare, greu si dificil de pus in functiune. Pentru asemenea situatii a fost creat un gadget special : proiectorul Aiptek Pocket Cinema.

E usor de folosit, usor de pus in functiune, usor de conectat la diferite alte gadget-uri si e atat de mic incat iti incape in buzunar. Poti sa-l folosesti pentru prezentari business, caz in care iti va fi foarte usor sa-l porti la tine, intre intalniri, sau poti sa-l folosesti pentru a vedea pozele si filmele tale sau ultimul blockbuster cand nu ai la indemana un televizor sau un DVD player. Desi portabilitatea este principala caracteristica a acestui proiector nu este chiar genul de gadget care sa insoteasca un turist pasionat. Este un dispozitiv destul de finut si delicat, care s-ar putea sa nu reziste prin toate aventurile tale. Dar, daca ai grija de el si il protejezi, poate deveni un prieten drag.

Citeste si:  Femeile fac regulile in business

Desi are marimea unui telefon tip bar, imaginea proiectata ajunge la o diagonala de 120 de centimetri, fara a fi deloc distorsionata, la o distanta maxima de 180 de centimetri intre proiector si imagine. Distanta minima intre cele doua este de 20 de centimetri, caz in care imaginea va avea o diagonala de 15 centimetri. Distanta se poate ajusta, iar proiectorul este in siguranta datorita trepiedului inclus in pachet. Rezolutia imaginii proiectate este de 640 x 480 pixeli, cu un format 4:3.

Citeste si:  Concepte frantuzesti

Pocket Cinema reda fisiere MP 3, MP4, AVI, ASF si JPG pe care le poate stoca in memoria interna de 1 GB sau le poate citi de pe un card si de pe alte dispozitive portabile.

Proiectorul are inclus un card SD, dar se poate conecta la el si un memory stick USB. Si, pentru ca este prevazut cu port Usb, se poate conecta la orice telefon, MP3 player sau camera digitala care are asa ceva.

In afara de trepied, pachetul include o telecomanda, care faciliteaza folosirea dispozitivului, mai ales daca ai de tinut o prezentare. Ca sa te uiti la un film, nu ai nevoie de boxe sau casti, pentru ca Pocket Cinema are difuzoare stereo incorporate. Ce-i drept, au o putere mica, de numai 0.5 W, dar e de ajuns ca sa se auda intr-o camera obisnuita.

Citeste si:  Papa Benedict al XVI-lea refuză orice deschidere a Bisericii faţă de cei care se recăsătoresc

Un inconvenient major este durata de viata a bateriei. Doar 60 de minute poate functiona proiectorul, dupa incarcare. E destul de putin, avand in vedere ca un film normal dureaza cel putin o ora si jumatate. Deci daca vrei sa vezi un film intreg, va trebui sa ai la indemana o priza sau un calculator prin care sa incarci proiectorul.

Poti gasi Aiptek Pocket Cinema la Smuff.ro, cu 1.800 de lei.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.