Cocaina pentru DJ

Azi si ieri toata presa a vuit. Mai multi indivizi au fost retinuti saptamana trecuta pe litoral dupa ce, in urma unui control, au fost descoperite diferite cantitati de droguri asupra lor.

Deliciul a fost insa constituit de faptul ca printre ei s-au numarat si doi cunoscuti DJ de pe plaiurile mioritice: DJ Ball, pe numele sau adevarat Catalin Elvid Mironeasa, si DJ Rosario Luca Internulo.

Citeste si:  Cultura urbana se urca si in tramvaiul 34

Politistii au mers probabil la sigur, intrucat si-au centrat actiunile in cluburile de fite din Mamaia, superpopulate in perioada vacantei de 1 mai.

Peste 50 de persoane au fost perchezitionate si s-au gasit asupra lor 20 de grame de hasis, 40 de comprimate de ecstasy, 6 grame de canabis si 3 grame de cocaina. Cocaina a fost descoperita la DJ Rosario Internulo, fiind destinata consumului propriu. Italianul, pe langa munca de DJ, este si un faimos realizator radio si tv. El acum va avea dosar penal si risca 5 ani de detentie.

Citeste si:  Almodóvar critica modelul familiei promovat de Vatican, care prefera dogma si ignora realitatea

DJ Ball a avut o poveste si mai interesanta. El a incercat sa vanda unor politisti sub acoperire 10 grame de canabis pentru 200 de euro. Pedeapsa pe care o risca el este mai mare, fiind incadrat la trafic, nu la consum, putand ajunge la 15 ani.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.