Colin Farrell s-a cumintit

De vreo cinci ani incoace, Colin Farrell facea parte din tabara burlacilor convinsi. Dar, in ultimele sase luni, nabadaiosul irlandez si-a gasit jumatatea: o romanciera britanica, pe numele ei Emma Forrest.

Iar noptile in care ploua cu Guiness, cu whiskey sau cu orice alta bautura care-i facea cu ochiul, au luat sfarsit. Asa relateaza cei de la „The Sun”.

Cei doi sunt de nedespartit de cand s-au cunoscut la inceputul anului prin intermediul regizorului Martin McDonagh.

Citeste si:  Marele Zid, ridicat din iubirea de mosie a imparatului Qin

O sursa a declarat: „Colin este alt om. A renuntat la bautura si se bucura de viata in cu totul alt mod. Emma are o influenta pozitiva asupra lui si se simt bine impreuna. Au petrecut luni de zile incercand sa tina relatia ascunsa de ochii presei pentru ca sunt indragostiti nebuneste. In trecut, Colin a avut numai prietene staruri: modele sau actrite. Emma este diferita. Este vorba de mai mult decat atractie fizica. Planuiesc sa se mute la Los Angeles curand, in urmatoarea lui pauza dintre filmari”.

Citeste si:  Trenul de Noapte canta in premiera piese de pe noul album, la Festivalul Peninsula

Cei de la „The Sun” spun ca Emma este inteligenta, amuzanta si atragatoare, genul pe care ti-ar placea sa o prezinti si mamei.
Asta trebuie sa-i convina lui Farrell. Este foarte apropiat de mama sa Rita, pe care o prefera drept companie la decernarile de premii iubitelor sale.

Emma a publicat pana acum cateva romane, care i-au adus castiguri frumusele. Asadar orice suspiciune legata de faptul ca ar fi interesata de averea si faima lui Colin este inlaturata.

Citeste si:  Vatra Dornei - perla Bucovinei

Ca si Farrell, si ea a trecut prin momemte grele si a fost autoarea unui blog pe internet, in ale carui postari contempla serios posibilitatea sinuciderii.

Colin are un fiu, James, nascut in 2003, mama fiind Kim Bordenave. In 2001 s-a casatorit cu actrita Amelia Warner, dar cei doi au divortat dupa doar cateva luni.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.