Colin Farrell s-a cumintit

De vreo cinci ani incoace, Colin Farrell facea parte din tabara burlacilor convinsi. Dar, in ultimele sase luni, nabadaiosul irlandez si-a gasit jumatatea: o romanciera britanica, pe numele ei Emma Forrest.

Iar noptile in care ploua cu Guiness, cu whiskey sau cu orice alta bautura care-i facea cu ochiul, au luat sfarsit. Asa relateaza cei de la „The Sun”.

Cei doi sunt de nedespartit de cand s-au cunoscut la inceputul anului prin intermediul regizorului Martin McDonagh.

Citeste si:  Femeile fac regulile in business

O sursa a declarat: „Colin este alt om. A renuntat la bautura si se bucura de viata in cu totul alt mod. Emma are o influenta pozitiva asupra lui si se simt bine impreuna. Au petrecut luni de zile incercand sa tina relatia ascunsa de ochii presei pentru ca sunt indragostiti nebuneste. In trecut, Colin a avut numai prietene staruri: modele sau actrite. Emma este diferita. Este vorba de mai mult decat atractie fizica. Planuiesc sa se mute la Los Angeles curand, in urmatoarea lui pauza dintre filmari”.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 14-20 aprilie

Cei de la „The Sun” spun ca Emma este inteligenta, amuzanta si atragatoare, genul pe care ti-ar placea sa o prezinti si mamei.
Asta trebuie sa-i convina lui Farrell. Este foarte apropiat de mama sa Rita, pe care o prefera drept companie la decernarile de premii iubitelor sale.

Emma a publicat pana acum cateva romane, care i-au adus castiguri frumusele. Asadar orice suspiciune legata de faptul ca ar fi interesata de averea si faima lui Colin este inlaturata.

Citeste si:  "Tinerii din ziua de azi", mituri si realitati

Ca si Farrell, si ea a trecut prin momemte grele si a fost autoarea unui blog pe internet, in ale carui postari contempla serios posibilitatea sinuciderii.

Colin are un fiu, James, nascut in 2003, mama fiind Kim Bordenave. In 2001 s-a casatorit cu actrita Amelia Warner, dar cei doi au divortat dupa doar cateva luni.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.