Competitie culinara intre Ruxandra Dragomir, Ana Maria Branza si Monica Rosu

Trei reprezentante de marca ale sportului romanesc – Ruxandra Dragomir, Ana Maria Branza si Monica Rosu – se vor lua pentru prima oara la intrecere, insa nu in domeniul in care au devenit celebre, ci in cadrul competitiei gastronomice „What’s Cooking@Barbizon”, organizata la World Trade Center (WTC) din Bucuresti, pe 29 august, de la ora 19.00.

Trei invitati din domeniile business, media, cultura, politica sau sport concureaza, in fiecare luna, la evenimentul „What’s Cooking@Barbizon”, gazduit de Cristina Chiriac, noul director general al WTC. Luna aceasta, invitatele sunt trei femei care au facut performanta in domeniul sportiv, si care au raspuns provocarii organizatorilor de a-si demonstra si talentul in arta culinara. Ruxandra, Ana Maria si Monica vor trebui sa gateasca, pentru 30 de persoane, un meniu ce cuprinde trei feluri – aperitiv, main course si desert – si vor fi asistate de talentatul chef al restaurantului Barbizon, Dumitru Bucsa. Fiecare dintre invitate va fi insotita de 10 prieteni, care vor deveni membri ai juriului. Cele trei sportive vor purta camasi personalizate si vor avea la dispozitie o camera a hotelului Pullman, pentru a se antrena inainte de eveniment.

Citeste si:  Copiii strazii romani la festivalul de la Venetia

„Suntem nerabdatori sa dam startul acestui nou cooking show si sa alegem o castigatoare din randul celor trei sportive. Va fi o seara vesela, in care pasiunea si creativitatea vor fi la ele acasa. Acesta este cel de-al doilea eveniment din seria What’s Cooking@Barbizon, unde ne propunem sa reunim personalitati ale societatii romanesti intr-un mod inedit si intr-o atmosfera destinsa, la restaurantul Barbizon din cadrul WTC”, declara Cristina Chiriac, amfitrioana serii.

Citeste si:  Not happy Hunger Games

Cristina Chiriac, prima femeie aflata la conducerea WTC, a adus un suflu nou, dinamism si prospetime calendarului de evenimente desfasurate aici. Prima editie „What’s Cooking@Barbizon” a avut loc pe 25 iulie, cu personalitati din lumea financiar-bancara, iar seria va continua in fiecare luna, pana in decembrie, cand va fi ales un castigator, in cadrul unei gale la care vor participa laureatii fiecarei etape. Invingatorul va fi premiat cu o excursie la unul dintre hotelurile lantului Accor, din care face parte Pullman, unde se va bucura de un curs de gatit oferit de un chef celebru.

Citeste si:  Girls just wanna have fun!

World Trade Center Bucuresti are in portofoliu hotelul de 4 stele Pullman, cu 203 camere, un centru de conferinte cu 10 sali multifunctionale, centrul expozitional Plaza, 11.000 spatii de birouri, 3.500 mp galerii comerciale si 2.000 mp de restaurante. Detalii pe www.wtcb.ro.
Hotelul Pullman World Trade Center Bucuresti face parte din lantul Accor. Hotelul este clasificat la 4 stele si ofera cele mai bune facilitati, precum si acces la comunitatea de business a Bucurestiului prin locatia sa. Detalii pe www.pullmanhotels.com.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.