Concert MEGADETH: reguli de acces, program si recomandari

Pe scena de la Arenele Romane va urca peste putin timp una dintre cele mai mari trupe de rock: Megadeth! Concertul de la Bucuresti promoveaza cel mai nou album al trupei “Super Collider”, ce va fi lansat in iunie 2013. Trupa aleasa de catre managementul Megadeth pentru a deschide concertul din Bucuresti este Trooper!

ACCES:
Accesul la spectacol se va face pe baza baza biletului intact si valid (ce trebuie pastrat pe toata durata evenimentului) incepand cu ora 18.00. Concertul va incepe in jurul orei 20.00! Acesul catre Arenele Romane poate fi facut prin Parcul Carol (intrarea principal din Rondul Carol) sau din strada Cutitul de Argint, nr. 26.

Citeste si:  Horoscopul lunii august 2013

Arenele Romane este una dintre cele mai iubite locatii outdoor pentru fanii rock-ului si clubbing-ului din Romania! Istoric: Arenele Romane au fost construite pentru a sarbatori cele 18 secole de romanitate pe pamantul Daciei, cat si anii gloriosi ai Regatului Romaniei sub sceptrul lui Carol I. Dupa inaugurarea triumfala a Parcului Carol I, in 1906, se tineau aici evenimente culturale si sportive.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit. Copiii sub 18 ani vor putea avea acces in incinta locatiei numai pe baza unui bilet valid si numai in compania unui adult.

Citeste si:  Unde mergem in week-end? 27-29 iunie

PROGRAM
18.00 – Open Doors
20.15 – TROOPER
21.15 – MEGADETH

ESTE INTERZIS: accesul cu mancare, bautura, aparate foto sau aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, sticle, bidoane de plastic, obiecte contondente, conserve, cutite, arme, artificii, bannere sustinute de bete, scaune, lanturi, animale de companie. De asemenea, in caz de ploaie accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

Citeste si:  Job-uri sezoniere

FACILITATI: Food & Drinks – locatia dispune de bar

ULTIMELE BILETE LA CONCERT: Biletele se gasesc in urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1. Vanzarea online este incheiata.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
– 100 lei (acces general)
– 125 lei (acces general, in ziua evenimetului)

Alte informatii si eventualele modificari se pot gasi pe www.projectevents.ro.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.