Concursul international de modele : MISS UGO MODELS 2008

Concursul va avea loc in Brasov, la hotelul Aro Palace, pe data de 29 Martie, cu incepere de la ora 19:00. Presedintele juriului este Franco Battaglia, reprezentantul uneia dintre cele mai cunoscute agentii de modele din lume: New Faces.

Battaglia este cel ce i-a calauzit pasii catre lumea buna a modei europene Monicai Columbeanu. Un alt important membru al juriului va fi stilistul roman Catalin Botezatu, el va prezenta si o colectie de lenjerie intima ce poarta celebra sa marca. Editia 2008 a „MISS UGO MODELS” intentioneaza prezentarea nu a clasicului concurs de miss, ci a unui eveniment unic in genul sau, nu va fi o simpla parada de moda, ci o extraordinara experienta culturala si sociala! Va fi un spectacol in toata regula, iar castigatoarea va avea sansa ca pe langa premiul oferit, sa beneficieze de un contract la una din cele opt agentii de modelling ale lui Franco Battaglia, ne-a declarat Aura Anghel, producatorul evenimentului.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun ce relatie ai cu banii

Preselectia concursului este pe final. Pana acum caravana UGO MODELS a trecut prin: Timisoara, Cluj, Suceava, Iasi, Piatra Neamt, Bacau si Galati. In clipa de fata echipa ce se ocupa de intervievarea concurentelor se gaseste la Brasov. Preselectia se va incheia pe data de 16 Martie.

Biletul de intrare la acest eveniment costa 100 de Euro, icrele negre si sampania fiind incluse in pret.

Citeste si:  Vesti bune si Vesti proaste!

Pentru mai multe informatii accesati: www.ugomodels.ro


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.